2777
2789
عنوان

با همچین ادمی ‌ازدواج میکنید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 58 پست
وای چجوری تحمل میکنیییییی مگه از جونت سیر شدیمن دوست پسرم تو ماشین هی میگه شالتو بپوش جریمم میکنن ان ...

به زووور انقدر عذاب میکشم هر وقت بیرون میرم باید عکس بفرستم ثابت کنم که کوتاه نپوشیدم 

ولی چون همه فامیل و اینا میدونن و خودمم شدیدا وابستگی دارم واقعا میترسم تموم کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا اصلا مذهبی نیست خانواده مادریش خیلی اوپن هستن و مادرش از ظاهر من خیلی خوشش میاد ولی این عقاید ...

پس 

ب توجه به  جملات آخرت که گفتی میگه حق نداری دوستی داشته باشی 

یعنی بد دله نه مذهبی. 

محض رضای خدا برای آینده خودت و انشالله بچه هات ادامه ندید، به خدا من حرص میخورم بعضی از خانمها اینقدر عزت نفسشون رو میبرن زیر سوال، خداوند هم تو سخت ترین و بدترین شرایط هم اینقدر آدم رو محدود نکرده.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

به زووور انقدر عذاب میکشم هر وقت بیرون میرم باید عکس بفرستم ثابت کنم که کوتاه نپوشیدم ولی چون همه فا ...

وایییی ببین اینجوری پیر میشی واقعا عذابه مگه تو عروسک دستشی که باهات اینجوری رفتار میکنه برید پیش تراپیست یا بگو یکی باهاش صحبت کنه بعد اینکه این به تو شک داره حتما خودش یه کارایی میکنه دیگه که فک میکنه توهم مثل خودشی

اشک شو،اما نه تو غم.

محض رضای خدا برای آینده خودت و انشالله بچه هات ادامه ندید، به خدا من حرص میخورم بعضی از خانمها اینقد ...

واقعا دلم نمیخواد ادامه بدم 

انقدر وابستم کرده که وقتی تموم میکنم همون روز مریض میشم و از غذا و خواب میافتم

با این حال کنار میام و زنگ نمیزنم یهو از یجا سر و کلش دوباره پیدا میشه میاد هی محبت میکنه هی میگه عوض شدم میگه هرچی دوست داری بپوش راحت باش هزینه میکنه و برام کادو های خوب میگیره و..‌.

حتی اینبار که تموم کرده بودم و برگشته بود وقتی گفتم من دوباره وارد رابطه نمیشم بهم گفت که میرم خودکشی میکنم

بعد یهو دوباره عوض میشه و منو بیمار میکنه

۶ ساله که این بازی کثیف رو با من راه انداخته

وایییی ببین اینجوری پیر میشی واقعا عذابه مگه تو عروسک دستشی که باهات اینجوری رفتار میکنه برید پیش تر ...

اره دقیقا 

تراپیست اخرین راهمه درست نشه با هر سختی شده قیدش رو میزنم

اره دقیقا تراپیست اخرین راهمه درست نشه با هر سختی شده قیدش رو میزنم

اره قربونت برم حتما برید پیش تراپیست فردا بچه دار هم بشی اگه دختر باشه اون بچه هم بدبخت میشه با همچین پدری امیدوارم مشکلتون حل بشه

اشک شو،اما نه تو غم.