2777
2789
عنوان

با همچین ادمی ‌ازدواج میکنید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 58 پست

خواهر گلم این طرف از لحاظ روانشناختی نرمال نیست نه محبتش عادیه نه رفتار محدود کننده اش، اصلا این نوسانات یعنی نابودی، چرا نمیخوای خودت رو نجات بدی؟

وابستگی چیه به خدا وارد زندگی بشی دور از جان هر روز آرزوی مرگ میکنی، ممکنه اختلال دو قطبی داشته باشه.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش چجور تو دوره ی آشنایی متوجه نمیشید؟ یه راهی باید داشته باشه بگید برای ما تجربه شه گول نخوریم

این ادم کلا جوریه انگار شخصیت ثابت نداره 

قبلا اینجوری نبود و گیر نمیداد حتی اگه میداد خییییلی کم بود 

منم سنم اون موقع خیلی پایین بود🤦‍♀️🤦‍♀️

این اواخر شورش رو در اورده منم تو این مدت حتی یک بار بهش خیانت نکردم اما هزار بار بهم تهمت زد 

کسی مزاحمم میشه به خودش میگم سر من خالی میکنه 

چند وقت پیش پارک نشسته بودیم خیلی ببخشید پشت سر ما دوتا پسر بودن یکی بیشرمی کرد لباسش رو داد پایین من به این گفتم چند روز بعد گفت تو به اون پسر نگاه میکردی که اون حرکتش رو دیدی 

و اینم بگم چون اون موقع بچه بودم و خیلی احساساتی تر از الان اصلا عمق فاجعه رو نمیفهمیدم و هرجی این میگفت منم میگفتم باشه 

این ادم کلا جوریه انگار شخصیت ثابت نداره قبلا اینجوری نبود و گیر نمیداد حتی اگه میداد خییییلی کم بود ...

🤯

هرچی میگفت، میگفتی باشه؟ 

یعنی متوجه این نبودی که میخواست مطیع باشی😳

خواهر گلم این طرف از لحاظ روانشناختی نرمال نیست نه محبتش عادیه نه رفتار محدود کننده اش، اصلا این نوس ...

باور کنید امروز کاری کرده انقدر گریه کردم کلی چشمام پف کرده مادرم دید و کلی ناراحت شد

دلیلش هم این بود که بهش گفتم یکی تلگرام مزاحمم شد و منم بلاک کردم.... و اونم شروع کرد به دعوا که پروفایل گذاشتی خودت خواستی

کاری کرده به همه فامیلام فهمونده من با اینم میخواست سال دیگه بیاد خواستگاری... ولی حقیقتش خیلی میترسم و تصمیم گرفتم کم کم کمرنگ کنم رابطه رو

خواهر گلم دوست داشتی درخواست بده صحبت کنیم.

اگرم نه کلا بیخیالش شو، خودت رو با دست خودت نابود نکن.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

🤯هرچی میگفت، میگفتی باشه؟ یعنی متوجه این نبودی که میخواست مطیع باشی😳

فقط ۱۷ سالم بود اگه مخالفت میکردم منو تهدید به کات میکرد و منم چون ظعیف و وابسته بودم کلی عذاب میکشیدم و مطیع میشدم که از دستش ندم 

ولی حالا ۲۲ سالگیم رو تموم کردم دیگه نمیتونم حضم کنم

فقط ۱۷ سالم بود اگه مخالفت میکردم منو تهدید به کات میکرد و منم چون ظعیف و وابسته بودم کلی عذاب میکشی ...

یه اخلاق بد یا خوبی که دارم وابسته ی کسی نمیشم 

اما نسبت به کسی که هیچ تعهدی در قبال شما نداده چرا وابسته میشین؟ 

نمیفهمم