2777
2789
عنوان

دخترای که شهر زندگی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 108 پست
گوشی مادرمه ولی دست خودمه خودش سواد نداره باپدرم هم که همراه میشم دکتری دیگه همین گوشی باهامه که درت ...

خب پس تقریبا مال خودته

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خب از الان شروع کن واقعیت اینکه بله دخترا تو شهر (من نمی دونم شما کجا زندگی می کنی اصطلاح خودتو گفتم ...

بله شهرهای دیگه که میرم مثل شیراز اهواز برای دکتری خیلی از خودم کوچیکتر میبینم حتی لباس پوشیدنشون چقد فرق داره برای من تعجب هست بعضی وقتاهم خجالت میکشم از لباسهای خودم 

خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله بتونم الان دارم میفهمم خیلی آرزوها دارم و فکرکنم همشون محال باشه برام

تو یچیزی بهت بگم

الان بنظرم تو اوج تغییر طرز تفکرتی و از یه دنیای کوچیک داری دنیای بزرگی کم کم تو ذهنت میسازی

شک ندارم که به چیزای خیلی خوبی میرسی.. این یلحظه اومد برام گفتم باید بگم بهت🤍

بله خیلی وقتها دست خودمه

کار کن و درستو ادامه بده عزیزم، این لطف رو برای خودت بکن لطفا، اینجوری از پا و کمر میوفتی که بخوای ۵ تا بچه رو بزرگ کنی، حداقل کاری کن ک برات مفید باشه، از همین اینترنت یه چیزی یاد بگیر، یوتیوب گوگل و .... و انجام بده پول دربیار و تحصیلاتتو ادامه بده، قول میدم پیشرفت می کنی. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
تو یچیزی بهت بگمالان بنظرم تو اوج تغییر طرز تفکرتی و از یه دنیای کوچیک داری دنیای بزرگی کم کم تو ذهن ...

ممنونم آبجی عزیزم♥

نه لر هستمنه همین مانتو شلوار ولی خیلی فرق داره بالباس های شهری ها

جدی ؟

البته من بختیاری ام 

من شیراز زندگی می کنم ولی تا حالا عید دوبار اومدم اهواز

خیابون لشکرم رفتم خیابان فست فودیتون 

مردم با صفایی داره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
کار کن و درستو ادامه بده عزیزم، این لطف رو برای خودت بکن لطفا، اینجوری از پا و کمر میوفتی که بخوای ۵ ...

سعی خودم می کنم دستتون درد نکنه شماخیلی مهربونین ازهمتون ممنونم چقدامشب خوشحالم که جوابم دادین