2777
2789
عنوان

شما رو به امام حسین قسم دعا کنید

65 بازدید | 7 پست

ختم بخیر بشه 😭🙏

مجبورم که قسم دادم 😭😭😭

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وفات حضرت زینبه. بهشون توسل کن و براشون نذری بگو و ایشون رو به برادرشون قسم بده. ان شاالله که ختم بخیر میشه. خانوم خیلی بزرگوارن نمی ذارن کسی که بهشون توسل کرده و برادرشون رو قسم داده ناامید بشه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان شاءالله چیزی که می خواهین براتون اتفاق بیوفته و دلتون شاد بشه

عزیزم تمنا می کنم برای من حقیر هم دعا کنین. مشکل بدی تو کارم پیش اومده. دارم کارمو از دست میدم. دعا کنین خدا برام جور کنه، از جایی که امید ندارم. و بتونم برگردم به کارم

برای منم دعا کنید تورخدا ی کار دادگاهی داریم😭😭💔

ان شاءالله حاجت روا بشین عزیزم. خدا دستتون رو بگیره

عزیزم تمنا می کنم برای من حقیر هم دعا کنین. مشکل بدی تو کارم پیش اومده. دارم کارمو از دست میدم. دعا کنین خدا برام جور کنه، از جایی که امید ندارم. و بتونم برگردم به کارم

ان شاءالله چیزی که می خواهین براتون اتفاق بیوفته و دلتون شاد بشهعزیزم تمنا می کنم برای من حقیر هم دع ...

ممنون عزیزم

بحق آبروی خانم فاطمه زهرا که گره از مشکلتون باز بشه

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»