2777
2789
عنوان

دخترای که شهر زندگی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 108 پست
من هم گوشی مادرم هست تا حالا هیچوقت برنامه مجازی نداشتم ونمیدونم چی هست ولی با این سایت آشنا شدم میب ...

فرزند اول خانواده همیشه مثل کوه هوای بقیه بچهارو داره 

منم یه خاهر دارم بزرگتر ازخودم بااینکه ده ساله روماتیسم داره ولی بازم روحیشو نباخته و ادامه میده 

من شمارو درک میکنم که چقد شجاعی و هوای خواهر برادراتو 

امیدوارم همیشه درپناه خدا سلامت باشی 

عزیزم یه کاری رو شروع کن ایشالله برای خودت گوشی بخر، اره تقریبا همه گوشی دارن، بعضیا که کم سن و سال ...

ان شاالله بتونم الان دارم میفهمم خیلی آرزوها دارم و فکرکنم همشون محال باشه برام

خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پول تو جیبی هم نداریم ما. چون پدرم شاغل نبود دوتا و گوسفند داشتیم که همرو فروختیم قبل از عید تعد ...

خب اگر تعداتون زیاده خودت به فکر خرید گوشی باش 

کار نمی کنی ؟

دانشگاه چی ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
فرزند اول خانواده همیشه مثل کوه هوای بقیه بچهارو داره منم یه خاهر دارم بزرگتر ازخودم بااینکه ده ساله ...

ممنونم بله فرزند بزرگتر همه چیزو درک میکنه بیشتر سختیهای خانواده برعهدش هست ومیفهمه

خب اگر تعداتون زیاده خودت به فکر خرید گوشی باش کار نمی کنی ؟دانشگاه چی ؟

نه کارنمیکنم  درس هم نخوندم نشد که بخونم  هیچکار مفیدی من برای خودم انجام ندادم

نه چرا اینطوری میگی، مطمئن باش محال نیست، کار کن حداقل میتونی چیزایی که دوست داری رو بگیری ولی پولاتو همه رو خرج اعضای خانواده نکن، بخش بزرگیشو بذار برای خودت. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نه کارنمیکنم درس هم نخوندم نشد که بخونم هیچکار مفیدی من برای خودم انجام ندادم

خب هنوز سنی نداری، یه کاری رو شروع کن در کنارش درستم ادمه بده حداقل دیپلم رو بگیر. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

چه ارزوهایی مثلا؟

خب هنوز سنی نداری، یه کاری رو شروع کن در کنارش درستم ادمه بده حداقل دیپلم رو بگیر.

الان بخاطر بیماری پدرم اصلا نمیشه 😔

عزیزم الان با گوشی کی داری با ما صحبت می کنی‌. 

عزیزم الان با گوشی کی داری با ما صحبت می کنی‌.

گوشی مادرمه ولی دست خودمه خودش سواد نداره باپدرم هم که همراه میشم دکتری دیگه همین گوشی باهامه که درتماس باشن

نه کارنمیکنم درس هم نخوندم نشد که بخونم هیچکار مفیدی من برای خودم انجام ندادم

خب از الان شروع کن 

واقعیت اینکه بله دخترا تو شهر (من نمی دونم شما کجا زندگی می کنی اصطلاح خودتو گفتم )

از نوجوانی و حتی بچگی گوشی دارن 

جوشه که پایه لست لپ تاپ و تبلت یا کامپیوتر دارن 

بدون دروغم خانواده هیلی هاشو می خره به تظرم همین انگیزه است برای اینکه کنی به خودت تکون بدی تا از وضعیتی که داری خارج بشی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
هرکاری کنم آخرش همشون وصل میشن به پول برای همین میگم محال هستن

نه محال نیست از یه جایی شروع کن کم کم رشد می کنی، ارایشگری، خیاطی، برداشت محصولات کوهی و صحرایی مثل خاکشیر و کنگر و... و بعد فروششون.

2790
2778
2791
2779
2792