2777
2789
عنوان

دخترای که شهر زندگی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 108 پست
عزیزم امکان کار کردن داری؟ تحصیلاتت چقدره؟

نه نمیتونم کار کنم تحصیلاتم هم خیلی پایینه نتونستم درس بخونم  یعنی تا یه سنی اینجا دیگه بعدش اجازه درس خوندن نمیدن ولی ماهم خاتواده پرجمعیت بودیم خواهر برادرهام خودم بزرگ میکردم برای همین اصلا درس خوندن دوست نداشتم

خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نسل الان رو نباید بانسل خودمون دهه ۷۰ و ۸۰مقایسه کنیم هر نسلی یه جور زندگی دارن

من خودم تا۲۵گوشی ساده داشتم بعد یه اندروید تازه اومده بود گرفتم خیلی ارزون الانم دارمش کلا اهل تکنولوژی نیستم

ساده زیستی رو بیشتر دوست دارم

نه نمیتونم کار کنم تحصیلاتم هم خیلی پایینه نتونستم درس بخونم یعنی تا یه سنی اینجا دیگه بعدش اجازه د ...

چرا نمیتونی کار کنی عزیزم؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
سلام نسل الان رو نباید بانسل خودمون دهه ۷۰ و ۸۰مقایسه کنیم هر نسلی یه جور زندگی دارنمن خودم تا۲۵گوشی ...

من هم گوشی مادرم هست تا حالا هیچوقت برنامه مجازی نداشتم ونمیدونم چی هست ولی با این سایت آشنا شدم میبینم خیلی از من کوچیکتر گوشی دارن همه برنامه مجازی دارن برام تعجب آور بود

چرا نمیتونی کار کنی عزیزم؟

خیلی دوریم از شهر پدرم هم بیماره خیلی درگیر رفت وآمدش هستیم یا اهواز یا شیراز شش خواهر برادر ازخودم کوچیک تردارم که خیلی درگیر اوناهم هستم

وضع مالی خانواده ات خوب نیست ؟امیدوارم پدرت حالش خوب بشه 🌱

شکر خدا تاقبل بیماری پدرم راضی بودیم ولی ازبعدش هزینه های دکتری خیلی بهمون فشار آورد

خیلی دوریم از شهر پدرم هم بیماره خیلی درگیر رفت وآمدش هستیم یا اهواز یا شیراز شش خواهر برادر ازخودم ...

وضعیت مالیتون جسارتا چطوریه؟ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
شکر خدا تاقبل بیماری پدرم راضی بودیم ولی ازبعدش هزینه های دکتری خیلی بهمون فشار آورد

اینقدری در ماه پول تو جیبی می گیری که بتونی گوشی بخری ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

عزیزم یه کاری رو شروع کن ایشالله برای خودت گوشی بخر، اره تقریبا همه گوشی دارن، بعضیا که کم سن و سال ترن خانواده براشون تهیه می کنه، بعضیا هم خودشون کار می کنن و میخرن

الان اصلا خوب نیست

عزیزم یه کاری رو شروع کن، زندگی برات راحت تر میشه

اینقدری در ماه پول تو جیبی می گیری که بتونی گوشی بخری ؟

نه پول تو جیبی هم نداریم ما. چون پدرم شاغل نبود دوتا و گوسفند داشتیم که همرو فروختیم قبل از عید  تعدادمون زیاده اینجورنیست که هرماه بهمون پول بدن

2790
2778
2791
2779
2792