نه نمیتونم کار کنم تحصیلاتم هم خیلی پایینه نتونستم درس بخونم یعنی تا یه سنی اینجا دیگه بعدش اجازه درس خوندن نمیدن ولی ماهم خاتواده پرجمعیت بودیم خواهر برادرهام خودم بزرگ میکردم برای همین اصلا درس خوندن دوست نداشتم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام نسل الان رو نباید بانسل خودمون دهه ۷۰ و ۸۰مقایسه کنیم هر نسلی یه جور زندگی دارنمن خودم تا۲۵گوشی ...
من هم گوشی مادرم هست تا حالا هیچوقت برنامه مجازی نداشتم ونمیدونم چی هست ولی با این سایت آشنا شدم میبینم خیلی از من کوچیکتر گوشی دارن همه برنامه مجازی دارن برام تعجب آور بود
عزیزم یه کاری رو شروع کن ایشالله برای خودت گوشی بخر، اره تقریبا همه گوشی دارن، بعضیا که کم سن و سال ترن خانواده براشون تهیه می کنه، بعضیا هم خودشون کار می کنن و میخرن
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.