2777
2789
عنوان

دخترای که شهر زندگی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 108 پست
جدی ؟البته من بختیاری ام من شیراز زندگی می کنم ولی تا حالا عید دوبار اومدم اهوازخیابون لشکرم رفتم خی ...

نه من اهواز نیستم پدرم رو میارم اهواز شیمی درمانی بااهواز خیلی دورهستیم

خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی خودم می کنم دستتون درد نکنه شماخیلی مهربونین ازهمتون ممنونم چقدامشب خوشحالم که جوابم دادین

عزیزمی، دلم میخواد بهم پیام بدی بگی که یه کاری رو شروع کردی و درستو هم شروع کردی، تو الان دیگه بزرگ شدی نیاز به اجازه کسی نداری برای درس خوندن، درس خوندن هم چیز بدی نیست خیلیم خوبه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

منم مجردی بابام گوشی شو داد بهم تا انلاین درس بخونم 

بعد دیپلم دیگه موند دستم فقط چون تو اون گوشی اینستا داشت گاهی گوشی رو میگرفت نگاه میکرد

البته یه گوشی نوکیا ساده داشت دوست اشناه‌اش به اون زنگ میزدن

بچه شهری بودم

ممنونم آبجی عزیزم♥

فدات

یچیزی بهت معرفی میکنم که زندگیمو از این رو به اون رو کرد خودمو شناختم با این دوتا ادم و رشد کردم.. 

حسین عرب زاده(hosein_aura) 

Anoushaa_ انوشا نوبخت

پیج اینستا تلگرام یوتیوبم لایواشون سیو میشه ببین بگم این دو نفر معجزه بودن برام باورت نمیشه

بیشتر موضوع پیج راجب خودشناسی و آگاهی و مدیتیشن و.. اینجور چیزاست ولی لایواشونو که ببینی و گوش کنی واقعا برات مهم باشه خودشناسیت خودت میشی مشاور خودت و راجب همه چی صحبت میکنه.. 

اگر الان پی حرفمو بگیری میشه بزرگترین لطفی که تو کل زندگیت به خودت کردی...این از ته دلم بود

موفق باشی🤍🙌🏻

سلام گلم میشه بگی تا کلاس چندم خوندی؟و اینکه مثلا اگر بخوای قسط بدی در ماه چقدر میتونی قسط بدی؟

سلام عزیزم زمان ما میگفتن راهنمایی تا اول راهنمایی خوندم چندروزهم از دوم راهنمایی خوندم دیگه نتونستم بخونم

قسط هیچی نمیتونم بدم به خدا اصلا درستی پول دستم نمی یاد 

سلام عزیزم زمان ما میگفتن راهنمایی تا اول راهنمایی خوندم چندروزهم از دوم راهنمایی خوندم دیگه نتونستم ...

عزیزم توی کهکیلویه منبع سبزی های کوهیه، هر دفعه که میای شیراز یا اهواز بچین در حد توانت با خودت بیار بفروش همه ازت میخرن، چند بار که این کارو کنی پول گوشی در میاد، پول لباس خوب در میاد پول درس در میاد.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
با گوشی داشتن یا نداشتنت کاری ندارم ولی عجیب نشستی ب دلم ..خدا عاقبت بخیرت کنه تو اوج خوشبختی باشی ب ...

ممنونم عزیزم منم خیلی خوشحالم که همه جوابم دادن و وقت برام گذاشتن من وخواهر بعد از خودم داریم باهم میخونیم دست همه شما درد نکنه که جوابم دادین و مهربون بودین

عزیزم توی کهکیلویه منبع سبزی های کوهیه، هر دفعه که میای شیراز یا اهواز بچین در حد توانت با خودت بیار ...

بله اینجا منبع آویشن کوهی تره کوهی و بن سور و أندشت کوهی هست شاید بن بشناسین وکلخنگ اینجا فراوون هست این فصل دیگه زن دختر بادام تلخ میچینیم و به مغازه ها میفروشیم ولی برای تره کوهی و آویشن باید یه مرد باشه که بتونه از کوه بالا بره چون کمرهای سختی دارن کوهامون و زنا نمیتونن برن

بله اینجا منبع آویشن کوهی تره کوهی و بن سور و أندشت کوهی هست شاید بن بشناسین وکلخنگ اینجا فراوون هست ...

خب پولشو چیکار میکنی؟

ممنونم عزیزم منم خیلی خوشحالم که همه جوابم دادن و وقت برام گذاشتن من وخواهر بعد از خودم داریم باهم م ...

عزیزززدلمی 

این کمترین کاری بود که تونستم برات انجام بدم و کامنت بزارم .

خواهرتم موفق باشه

خدا پدرتونم شفا بده انشالله سایشون مستدام باشه..

زندگیتون پرارامش و خوشبختی❤️

2790
2778
2791
2779
2792