2777
2789

سلام بچه ها من تازگیا دارم میبینم یسری طلاق ها واقعا مسخرس خیلی مسخره من تو زندگی کسی نیستم که دخالت کنم اما کسایی امدن پیشم که دو طرفه قضاوت کردم 

من ی دوست دارم که عاشق ازدواج و شوهری بود خلاصه ۱۸ سالش بود رشته تجربی میخوند من بهش گفتم مریم ازدواج نکن تو چیزی از زندگی و چیزی از اخلاق و سیاست مداری نمیدونی یهو لیز میخوری گوش نکرد خودشو مقایسه میکرد میگفت نه همه شوهر کردن من ترشیده موندم 

ی خاستگار امد واسش گج کار بود (من تو جایگاهی نیستم بگم شغل کی بده شغل کی خوبه اونقدر مرد بود که سرکار میرفت خیلی ها هم نمیرن)

خلاصه این اقا پاشنه در دختره رو میکنه که باهاش ازدواج کنه اینا عقد میکنن ی روز دوستم پیره خونه مادرشوهرش که شوهرش هم اونجا بود اتفاقا داشتن تو اتاق حرف میزدن پسره میگفت من دارم پول جمع میکنم ماشین بگیرم بعدش بیشتر کار کنم خونه بخرم یهو دوستم گفت تو که پول داری ۲۰ تمن بده بینیمو عمل کنم پسره گفت واقعا ندارم و این برای ایندس و اینا یهو مادرشوهرش باهاش دعوا میگیره 

اینجا مشکل کی بود ؟ دوستم چرا چون پسر هیچ تعهدی نداره توی دوره نامزدی خرج دختر کنه فقط عقدن واسه شناخت 

بعد دومی این بود که خانواده طرفو نمیشناخت سریع وصلت کرد 

بعدش اونقدر سیاست نداشت که حداقل بزاره پسره ماشین بگیره بعد عمل بینی کنه خلاصه گند زد و طلاق گرفت و اینم بگم خیلی دختر منفی فکری هست همیشه وایب منفی میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد برای شناخت پیدا کردن نیست.شما اول اسمتون میره تو شناسنامه همدیگه بعد همو میشناسید؟!درستش اینه که ...

دقیقا بهش گفتم گوش نکرد اصلا انگار فقط میخواست شوهر کنه چشم و گوشش بسته بود گفتم شناخت پیدا کن اصلا گوش نمیکرد

حق با شوهره بودهبعضیا شوهر میکن برا عقده هاشون،خیلی هم عجله دارم

بعد میاد به من میگفت مشکل از خانواده شوهرم بوده 

گفتم تو درسته خانواده خوبی نداری ولی دلیل نمیشخ فقط به جیب شوهر تکیه کنی اونم تو این اوضاع حداقل مدرک بگیر هنوز دیپلم هم نگرفته بود

بیچاره پسره....دلم بهش سوخت....واقعا این مسئله چیزی نبود که بابتش طلاق بگیرن....میتونستن بعد خرید خونه و ماشین بره هرجاشو دوست داره عمل کنه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

خوبه پسره نجات پیدا کرده از دستش

اصلا جدای از همه اینا من اگه خودم پسر بودم نمیتونستم با ادمی زندگی کنم که درکم نمیکنه و همش با حرفاش وایب منفی بده حتی ی بستنی با هم میخوریم همش میگه وای کاش نمیخریدیم کاش میرفتیم اینو میگرفتیم عصبی میشه ادم وقتی ی حرفو ده بار بگه 

بیچاره پسره....دلم بهش سوخت....واقعا این مسئله چیزی نبود که بابتش طلاق بگیرن....میتونستن بعد خرید خو ...

الان هم بینیشو عمل کرده اصلا خوشگل نشده اصلا سر هیچ و پوچ طلاق گرفت 

اگر دختر ۱۸ سالش بوده

مادرشوهرش مقصر بوده و بی عقلی کرده گوش وایستاده

دعوا درست کرده 

از دختر ۱۸ ساله توقعی نیست

زندگی که به خاطر درخواست زن هر چند نامعقول به هم بخوره یعنی اشکال داشته 

و تصمیم دوستتون درست بوده با خانواده وحشی روبرو بوده 

الان هم بینیشو عمل کرده اصلا خوشگل نشده اصلا سر هیچ و پوچ طلاق گرفت

پولشو از کجا آورد?نگو که از مهریه اش؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉