2777
2789
عنوان

دخترایی که با کم عقلی طلاق میگیرین الکی

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 58 پست

خدا به پسره رحم کرده وگرنه باید تا آخر عمر عقده های این دختر رو برطرف میکرد

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

هووفف ـبعضی ها شوهر میکنن که یه اسم تو شناسنامشون باشه و خرج های افراطیشونو تقبل کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دختر ۱۸ سالش بودهمادرشوهرش مقصر بوده و بی عقلی کرده گوش وایستادهدعوا درست کرده از دختر ۱۸ ساله ت ...

نه مقصر دوستم بود که عقد کرد حداقل یک سال نشون میموندن میتونستن خانوادشو بشناسه نشناخته رفت سر زندگی اصلا هم میگیم مادرش بد بوده دخالت میکرده وقتی گوش نمیکرد به حرفم که حداقل بره سرکار با رشته خودش اونجا دهن مادرش هم بسته میشد 

مادرشوهر ۶۰ ساله عقلشو با دختر ۲۰ ساله یکی دونسته؟ بعد تو دوران عقد وقتی عقد کردن یعنی دیگ پسر متعهده اون نامزدیه که میگن تعهدی نداره حالا گفته دماغ میخام عمل کنم سنش کمه شوهرشم گفته نه مادرشوهرش واس چی پریده وسط زندگیشونو خراب کرده؟ 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اگر دختر ۱۸ سالش بودهمادرشوهرش مقصر بوده و بی عقلی کرده گوش وایستادهدعوا درست کرده از دختر ۱۸ ساله ت ...

موافقم با شما 

ضمن اینکه توی دوران عقد کی گفته خانم نباید از آقا پول بگیره؟ حالا نه برای عمل دماغ ولی برای هزینه های روتین اصلا مرد اگر مرد باشه خودش باید دست به جیب بشه 

ینی با یه حرف اون دختر به طلاق منجر شد؟ درسته حرف دختره درست نبوده ولی زندگی که مسخره بازی نیست بخاطر یه حرف دختره از هم بپاشه

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

حرفتو‌ قبول دارم واقعا

ولی خب اینم درنظر بگیر که شوهره برا ی عمل بینی دختره رو طلاق داده و‌مادرشوهره دعوا راه انداخته

میتونست پسره بهش بگه چند ماه صبر کن ماشین بخرم بعد ب توام پول میدم

خدا به پسره رحم کرده وگرنه باید تا آخر عمر عقده های این دختر رو برطرف میکرد

هنوزم همینه عوض نشده بدتر شده میگه میرم با مرد پولدار اخه این معیار نیست بخدا اول ادم باید خودشو بشناسه دستش تو جیب خودش بره اونم تو این زمونه که خرج بالاس حداقل دو نفر کمک خرج باشن نه یکی 

اتفاقا تنها کسی که نجات پیدا کرده دوستت بوده 

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

دوست شما زندگیشون برده خانواده نرمالی نبودن

دوستم اشتباه کرد چون بهش گفتم نشون باش حداقل شناخت پیدا کنی گوش نکرد فقط میگفت نه عقد مهریه هم نگرفت هیچی فقط الکی خودشو باخت داده 

هردوشون مقصر بودن بنظرم دختره بخاطره بچگیش و کم عقلیش که شرایطو درنظر نگرفتو فقط بفکر خودش بود و جلوی مادرشوهر این قضیه رو مطرح کرد پسره هم بی خاطره بی عرضگی توی مدیریت بحران میتونست دست دخترو بگیره و بره جایی که نفر سومی نیس و سنگاشو وا بکنه و توجیحش کنه شاید دختره میفهمید..