2777
2789
عنوان

دخترایی که با کم عقلی طلاق میگیرین الکی

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 58 پست

اصلا نمیتونم بپذیرم چرا بعضیا میان میگن پسره نجات پیدا کرد فلان اقا دختره سنش کمه پسره حتما سنش زیاد بوده پس باید میدونسته این هنوز تو دنیای بچگیشه نمیرفته خاستگاری مامانشم زن ۶۰ ساله زود گذاشته عقد کنن بعد سر یه عمل دماغ دختره رو باهاش دعوا درست کردن طلاقش دادن دوستت اگر طلاق نمیگرفت مادرشوهره روانیش میکزد

🫂🙂سردرگم در هیاهو

هنوزم همینه عوض نشده بدتر شده میگه میرم با مرد پولدار اخه این معیار نیست بخدا اول ادم باید خودشو بشن ...

اینکه معیارش  مشخصه اتفاقا بازم جای شکر داره 

فقط باید با کسی ازدواج کنه که حتما پولدار باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر ۶۰ ساله عقلشو با دختر ۲۰ ساله یکی دونسته؟ بعد تو دوران عقد وقتی عقد کردن یعنی دیگ پسر متعهد ...

دیگه وقتی جلوی دیگران بحث میکنن اجازه دخالت به بقیه میدن بی عقل بوده دختره یکی اینکه اونجا بحث کرده دوم اینکه کم کم رو مخ شوهرش میرفتذراضیش میکرد دماغ عمل کنه یا میدید اوضاع شوهرش اونجوری نیس و اولویت چیز های دیگس یکم صبر میکرد هیچکی دماغش از من داغون تر نبود خواهرم عمل کرد جاریم عمل کرد ولی من پولشو نداشتیم اونموقع سه سال بعد خواهرو و یه سال بعد جاریم عمل کردم واقعا این جیزی نیس که به یه دعوای خونوادگی و طلاق برسونیش

حرفتو‌ قبول دارم واقعاولی خب اینم درنظر بگیر که شوهره برا ی عمل بینی دختره رو طلاق داده و‌مادرشوهره ...

نه نه شوهره نداد طلاقش دوستم طلاق خواست وقتی رفتار خانواده شوهرشو دید 

منم گفتم تو این زمونه که همه میخوان ورژن بهتر خودشون باشن باید کار داشته باشن اگه شوهرت مخالفت کرد چون از قبل برای خودش هدف های بهتر چیده بود صبر میکرد بعد گرفتن ماشین و خیلی چیزای دیگه عمل میکرد عجله کار شیطونه خب الان عمل کرده اصلا هم خوب نشده حداقل دیپلم میگرفت همیش هم میگه کاش به حرفت گوش میکردم 

هنوزم همینه عوض نشده بدتر شده میگه میرم با مرد پولدار اخه این معیار نیست بخدا اول ادم باید خودشو بشن ...

خوب این فکر می‌کنه مرد پولدار کصخله که بیاد اینو بگیره.

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

دقیقا مثل دوست من 

انقدر عقده ای بود عقده هاش سقف نداشت خونه باباش با نون و رب بزرگ شده بود ترم ۱ دانشگاه یه پسر پولدار تور کرد (نمیفهمم پسره از چیِ این دختر خوشش اومده بود نه پول داشت نه قیافه داشت نه اندام درستی داشت نه اخلاق داشت نه خانواده درستی داشت هییییییچا هیچی) گوشی پوکیده شونصد سال پیش که دستش بود عوض کرد آیفون ۱۳ پرومکس خرید مکبوک خرید آیپد خرید ماشین ۲۰۷ خرید سفر خارجی کنسرت دبی عمل بینی اوووووو ….. خیلی خرجا کرد ترم ۱۱ طلاق گرفت 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اصلا نمیتونم بپذیرم چرا بعضیا میان میگن پسره نجات پیدا کرد فلان اقا دختره سنش کمه پسره حتما سنش زیاد ...

حرفت درست ولی مگه خوده دوستم کور بود؟

من خودمو جر دادم ندید گفتم عقد نکن نشون کنین همو بشناسش نکرد پس مقصر خودشه همه جواب از دختر میشنون نه پسر داداش دوستمم گفت ازدواج نکن خودش میخواست 

دیگه وقتی جلوی دیگران بحث میکنن اجازه دخالت به بقیه میدن بی عقل بوده دختره یکی اینکه اونجا بحث کرده ...

خب این سنش کمه چ میفهمه مادرشوهر چیکارایی ازش برمیاد من هنوز ک سنم بیشتره از کاراش شوکه میشم ادم ۶۰ ساله باید عقل داشته باشه همونطور ک من با بچه ۵ ساله سر اینکه مثلا از من بستنی میخاد دعوا نمیکنم چون اون بچست مثل ادم براش توضیح میدم الان وقت بستنی خریدن نیست 😐

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اینکه دوره نامزدی کوتاه بوده اشتباه بوده کی میگه عقد دوره ی شناخته؟ کی گفته پسری که اسم یه دختر میره تو شناسنامه ش چون عقدن تعهدی نسبت بهش نداره؟ اتفاقا از وقتی عقد میکنن نسبت به هم متعهدن هم رسمی و هم اخلاقی، اون آقا باید برا زنش خرج کنه،حالا این دختر یکم خام بوده و درک درستی از زندگی مشترک و اولویت هاش نداشته ولی کسایی که عقیده دارن زن و شوهر تا عروسی نگرفتن نسبت به هم متعهد نیستن و پسر میتونه خرج نکنه رو اصلا درک نمیکنم. 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

نه از پدر بزرگش گرفت پسره گفت من برای کسی که زن زندگی نیست مهریه نمیدم

خوبش کرد پسره راست میگه حق داشت

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

دقیقا مثل دوست من انقدر عقده ای بود عقده هاش سقف نداشت خونه باباش با نون و رب بزرگ شده بود ترم ۱ دان ...

دقیقا همین اینم الان معیارش شده دخترای ادایی اینستا اونا که زندگی ندارن 

حرفت درست ولی مگه خوده دوستم کور بود؟من خودمو جر دادم ندید گفتم عقد نکن نشون کنین همو بشناسش نکرد پس ...

اون عقلش نمیرسیده بزرگترام بیشتر از اون وقتی خانوادشم جدی واینسادن جلوش کسیم نصیحت بهش نکرده یه تلنگری بهش نزده همین میشه 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

هرکس این وسط سهمی داره از این طلاق دوستت مادر شوهر شوهرش

دوستت بخاطر اینکه بچگانه رفتار کرده

مادرشوهر بخاطر دخالت 

شوهرم که مشخص گوش به حرف مادرش و کلا از اینا که اهداف خودشونو دارن و به زن اهمیت نمیدم