2777
2789
عنوان

دخترایی که با کم عقلی طلاق میگیرین الکی

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 58 پست
دوستم اشتباه کرد چون بهش گفتم نشون باش حداقل شناخت پیدا کنی گوش نکرد فقط میگفت نه عقد مهریه هم نگرفت ...

حالا اونقدرها هم نباخته

بالاخره تجربه ای بوده  و تموم شده رفته

خیلی هم نمیشه آدمها را شناخت

خیلی‌ها فکر میکنن طرفشون را شناختن زیر سقف با چیز دیگه ای مواجه میشن

اینکه دوره نامزدی کوتاه بوده اشتباه بوده کی میگه عقد دوره ی شناخته؟ کی گفته پسری که اسم یه دختر میره ...

اولویت صبر بود همسرش گفت من برات زندگی میسازم تو صبر کن دختره هم صبر نداشت حتی صبر نداشت نشون باشن که بشناسه خانوادشو حتی خودش درخواست طلاق داد همه گفتیم زوده ازدواج نکن حتی خانوادش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزم همینه عوض نشده بدتر شده میگه میرم با مرد پولدار اخه این معیار نیست بخدا اول ادم باید خودشو بشن ...

بهش بگو بیشین تا بیاد 😂 تا ۵ تا مهر طلاق توی شناسنامش نخوره عاقل نمیشه ببین از کی گفتم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

هردوشون مقصر بودن بنظرم دختره بخاطره بچگیش و کم عقلیش که شرایطو درنظر نگرفتو فقط بفکر خودش بود و جلو ...

سن دختر ۱۸ 

خیلی کمه با صحبت میتونستن همه چیز را حل کنند 

نمیشه به دختر خرده گرفت

دیگه وقتی جلوی دیگران بحث میکنن اجازه دخالت به بقیه میدن بی عقل بوده دختره یکی اینکه اونجا بحث کرده ...

همین پسره میگه بابا ماشین نداریم بزار بخرم وقتی میرفتن دوتایی یجایی برنامه میچیدن قدم به قدم برمیداشتن اینطوری نمیشد

سن دختر ۱۸ خیلی کمه با صحبت میتونستن همه چیز را حل کنند نمیشه به دختر خرده گرفت

منم گفتم که بچس اما همه چیزم‌نمیشه انداخت گردن سن کم حتما یچیزی تو خودش دیده ک شوهر کرد پس نمیشهگفت سنش کمه اگه سنش کم بود شوهر نمیکرد

بهش بگو بیشین تا بیاد 😂 تا ۵ تا مهر طلاق توی شناسنامش نخوره عاقل نمیشه ببین از کی گفتم

وای خدایا توبه 😂

بعد ما همسنیم وقتی عقد کرد به من گفت ازدواج کن خیلی خوبه شوهر بعد بهش گفتم جوجه اخر پاییز میشمرن 

خب این سنش کمه چ میفهمه مادرشوهر چیکارایی ازش برمیاد من هنوز ک سنم بیشتره از کاراش شوکه میشم ادم ۶۰ ...

اره دختره سنش کم بوده زیر بیست نباید ادم ازدواج کنه مگه چه میس اکازیونی باشه  دیگه مادر شوهر که دلش واسه عروس نمیسوزه  میگه عروسم بی درکه خون پسرمو تو شیشه کرده همون بهتر جدا شن عروس بهتر بگیرم با این تعریفایی که اسی کرد دختره سنش بیشترم باشهرشخصیتش این مدلیه انگار

همین پسره میگه بابا ماشین نداریم بزار بخرم وقتی میرفتن دوتایی یجایی برنامه میچیدن قدم به قدم برمیداش ...

همه چیزم اینطورا نیست که تو میگی اونم خام بوده میتونسته با حرف و صحبت درستش کنه 

شوهرم مشکل داشته همه چیز ننداز گردن دوستت گفتم که تو این قضیه هرکس یجوری دخیل 

همین پسره میگه بابا ماشین نداریم بزار بخرم وقتی میرفتن دوتایی یجایی برنامه میچیدن قدم به قدم برمیداش ...

تو دوران عقد دوتایی هم حرف بزنن پسر میره همه چیز را به خانوادش میگه خیلی فرقی نمیکرد

مهم اصل قضیه ست و اون نرمال نبودن خانواده پسر 

منم گفتم که بچس اما همه چیزم‌نمیشه انداخت گردن سن کم حتما یچیزی تو خودش دیده ک شوهر کرد پس نمیشهگفت ...

اصلا میگیرم پسره بد 

دختر باید اینقدر زرنگ باشه که با پنبه سر ببره میتونست بگه عزیزم از خانوادت پول بگیر ماشین بگیریم این کارو کنیم این کار وقتی جلو افتادن دماغشو عمل میکرد 

همه چیزم اینطورا نیست که تو میگی اونم خام بوده میتونسته با حرف و صحبت درستش کنه شوهرم مشکل داشته همه ...

الانم بهش گفتم اشکال نداره چیزی که بوده خواست خدا بوده اشنباه کنی درس بگیری که یاد بگیری این چیزا میگذره ولی فراموش نمیشه 

اصلا میگیرم پسره بد دختر باید اینقدر زرنگ باشه که با پنبه سر ببره میتونست بگه عزیزم از خانوادت پول ب ...

ببین اینو طبق تجربم میگم دختر باید انقدر زرنگ باش ال باش بل باش درست ولی آدما یوقتایی وقتی عصبانی میشن و از کنتدل خارج میشن اون لحظه شاید نتونن صبوری کنن

شمام ازمن ی نصیحت قبول کن هی نگو اینکارو باید میکرداونکارو باید میکرد ،عقلش نرسید فلان بود دوروز دیگ خودتم قرار میگیری تو همچین موقعیت هایی ممکن اشتباه کنی درکل خیلی نگو اگر من بودم فلان میکردم