2777
2789

سلام دوستان. ما امروز صبح زود حرکت کردیم به سمت شیراز برای تفریح چند روزه. با خانواده پدری، عمه هام و اینام هستن و خب یه ذره مذهبی ان و گیر میدن. بعدش ساعت ۱۲ اومدم برم پایین هتل هوا بخورم پسر عمم اتفاقی منو دید بیرون گفت کجا میری دیر وقت گفتم میرم هوا بخورم یکم گفت پس بزار منم بیام گفتم تنها راحت ترم گفت باشه اومدم پایین تلفنم زنگ خورد( تاپیکای قبلی گفتم با کسی در حال اشنایی ام ) داشتم حرف میزدم بعد یهو دیدم پسر عمم پشت سرمه برگشت  بهم گفت پس بگو چرا تنها راحت تر بودی،خوب برات لیسیده ازش خوشت اومده منم زدم تو صورتش

بنظرتون کار اشتباهی کردم؟ اعصابم خیلی خرده

میخوام به یکی بگم . واقعا از حرفش بدم اومد💔💔حالم بده 

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ خانوادت میدونپ ک در حال اشنایی ای بگو به مامان بابات ک چی گفته چون حرفش چندشو حال بهم زنو  مثیف بود

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

چقد نفهم و بیشعور

چطور جرات کرد با این صراحت بگه 

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

چقدر بی حیا چند سالسع اینقد احمقه خاک تو سرش

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

چقدر بیشعور بود 😠 اعصابم خورد شد

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝