2777
2789
عنوان

چرا من عاشق بشم زود لو میدم خودمو

242 بازدید | 28 پست

عاشق پسر خالم شدم

بخاطرش رفتم دانشگاه همون شهر

مهرماه خونشون تلپ شدم بخاطر ثبت نام

پسرخالم دوسال قبلش بهم نخ داده بود

حالا بعد یه هفته خونشون بودم

خالم زنگ زد که بیاید نامزدی پسرمه

کاش خودمو لو نداده بودم

که خالم بخاد مثلا منو بسوزونه

شما چطوری عاشق میشید خودتون کنترل می کنید؟؟؟؟

من خیلی سست هستم تو این موارد

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

من عاشق شدم رفتم بهش گفتم سریع و تکلیف خودمو معلوم کردم

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بره گم بشهیجورایی خودمو سبک کردم

تو که لو ندادی باز خوبه من رفتم رسما بهش گفتم دوستت دارم اونم گفت سیحدیر😂

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

چیشد تهش

گفت عشق فقط عشق بنده به خداس 🚶

تو که لو ندادی باز خوبه من رفتم رسما بهش گفتم دوستت دارم اونم گفت سیحدیر😂

اخه این همچین مالی نبود البته وضع مالیشون توپ

این اومد خودش سک سک کرد

منم بهش حس پیدا کردم

وگرنه همچین مالی نبود برام

مال تو شاید خوب بوده ظاهری

خودمو سبک کردم

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

بره گم بشهیجورایی خودمو سبک کردم

یه جورایی ک نه روزی که رفتی خونشون خودت سبک کردی

ضمنا عروس خاله جزغاله بیکاریا

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نریدی بهش؟

نه دوسش داشتم ولی اون ی ادم خودشیفته ای بود ک قلب نداشت گفتم پس مامانت گفت من مامانمم اونقد دوس ندارم عشق مال قصه هاسو منم گفتم شوخی کردم چالش بود الانم ازدواج کردم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792