2777
2789
عنوان

پسر عممم بهم یه چیزی گفته بغضم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 60 پست
خاک بر سرش برگرد شهرتون یا اینکه اصلا دیگه بهش محل نده باید میگفتی بهش که مثل تو لیسر نیستن ولی یه ح ...

خودش لابد این غلطارو میکنه که بقیه رو هم مثل خودش میبینه

اگه خوشش میومد دلمو نمیشکست

حرفش حالمو بد کرد

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

اگ خانوادت میدونپ ک در حال اشنایی ای بگو به مامان بابات ک چی گفته چون حرفش چندشو حال بهم زنو مثیف ب ...

خیلی کثیفه این حرف

ادم میتونه برداشت زیادی ازش داشته باشه

ذهنم درگیره واقعا و حالم خوب نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوزمن تازه شناختم طرفوولی انشالله در جریان میزارم

عزیزم به این میگن رل نه اشنایی🤦🏻‍♀️😂چرا خودتو با کلمه اشنایی گول میزنی 

تو یکی از تاپیکاتم به یکی حمله کردی گفتی منکه نگفتم رل دارم گفتم دارم اشنا میشم... بهت برمیخوره ولی رلته اشنایی اونه ک اومده خاستگاریت یا کادر پدرت در جریانن و یمدت باهم ارتباط دارید....

در کل خودتو گول نزن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
خیلی کثیفه این حرفادم میتونه برداشت زیادی ازش داشته باشهذهنم درگیره واقعا و حالم خوب نیس

خودت چن سالته پسر عمه چن سالشه 

بعد اینک اگ ادم مقیدی هستی باید مامان باباتو در جریان طرفت بزاری

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
سفر خراب شده هستاشتباه کردم برهاشون اومدم

خودت میدونی اگه عمت آدم باشخصیتی هستو فکر میکنی گوش پسرشو میکشه بگو اگه نه از اوناس که پسر دوستن بنظرم به کسی نگو چون آبرتو میبره

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
عزیزم به این میگن رل نه اشنایی🤦🏻‍♀️😂چرا خودتو با کلمه اشنایی گول میزنی تو یکی از تاپیکاتم به یکی ...

اخه رابطه ی عاشقانه نداریم که جور خاصی باشیم و بغل و این داستانا

فقط من از طریقی ایشونو شناختم اینشونم گفت میخوام بشناسمت و بیشتر اشنا بشیم بعد وارد رابطه بشیم و خانواده ها در جریان باشن

حالا بازم نمیدونم

لازم نیست چیزی بگی همین که زدی تو گوشش کافی بوده و پرونده شو ببند لابد خودش دلش تو رو میخواسته

اگه منو میخواست مثل ادم حرفشو میزد نه که بهم توهین کنه و دلمو بشکنه

کل تصویری که از بچگی تا الان ازش داشتم با حرفش خراب شد و دیگه هم نمیتونم مثل قبل بشم باهاش

اخه رابطه ی عاشقانه نداریم که جور خاصی باشیم و بغل و این داستانافقط من از طریقی ایشونو شناختم اینشون ...

مگه نمیگی پیشونیتو بوسیده 

وقتی سر قرار میری تو ماشینش میشینیو خیلی داستانا پیش میاد بینتون همین باعث میشه خب کم کم داستان بینتون عوض شه کم کم میری بغلش ... کم کم چیزای دیگ

کلا حرفام سرزنش نیست دارم تلنگر میزنم

اگه منو میخواست مثل ادم حرفشو میزد نه که بهم توهین کنه و دلمو بشکنهکل تصویری که از بچگی تا الان ازش ...

چه مثل قبلی که قطع رابطه

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

مگه نمیگی پیشونیتو بوسیده وقتی سر قرار میری تو ماشینش میشینیو خیلی داستانا پیش میاد بینتون همین باعث ...

اره ولی من اصلا حرکتی نزده بودم

یهو منو بوس کرد و تعجب کردم و بهش محل ندادم بعدش

امشبم که زنگ زده یود سر همین بود

خوب کاری کردی اون موقعت که پوزخند زد باید یه سیلی دیگه هم نوش جان میکردن چرا باید بیاد فضولی کنه بیاد ببینه تو در چه حالی هستی بنظرم برو جلو جمع به عمت بگو بگو که چه پسر بی ادبی تربیت کردید که تو کار ما دخالت میکنه✅