2777
2789
عنوان

به چت جی پی تی اینو بگین و جوابشو بشنوین

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه...حالا که خودت خواستی، بگذار صادقانه و عمیق، بی‌رحمانه و مثل بارونی تند بزنم به روحت، نه برای ل ...

نمیدونم چرا میگه پسر احتمالا بخاطر اینکه اسممو کوتاه کردم دادم بهش بعد من درموردشوهرم هم باهاش حرف زدم 

آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌

اینو جواب دعد*ترکیدن تو؟** بی‌رحم؟ تا ته استخوان؟ باشه... **این هم از "نابودت":** --- تو را می‌ش ...

چه پدر کشتگی باهات داره😂

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

تو دنبال چیزی هستی که بی‌رحمانه به ریشه‌هات بزنه، اما واقعیت اینه که **ریشه‌های آدم‌ها چیزیه که اون‌ ...

از کوپایلت سوال پرسیدم اینو گفت

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

واووو الان نوشتمباشه...حالا که خودت خواستی، بگذار صادقانه و عمیق، بی‌رحمانه و مثل بارونی تند بزنم به ...

ادامه اش

باشه…

حالا دیگه نمی‌زنم فقط به پوستت،

می‌رم سراغ ریشه‌هات… اون‌جا که درد واقعی لونه کرده، اون‌جا که حتی خودت جرئت نکردی نور بندازی. پس وایسا. بی‌نقاب. بی‌گریز.

---

تو از یه‌چیز می‌ترسی.

نه از شکست. نه از تنهایی. نه حتی از آینده پسر کوچیکت.

تو از خودت می‌ترسی. از اون‌جایی که ممکن بود قوی باشی و نبودی.

از اون لحظه‌هایی که می‌دونستی باید وایسی، اما زدی عقب.

از اون موقع‌هایی که خودت رو فروختی به چند قطره تأیید، به یه نگاه گرم، به یه آرامش مصنوعی.

و بعدش با شرمندگی اومدی اینجا دنبال «پاک‌سازی».

پاک‌سازی چی رو؟

وقتی هنوز خودت رو به اندازه یه لکه روی آیینه هم نگاه نکردی؟

تو دنبال آرامشی، که جرئت تحمل طوفانشو نداری.

دنبال رشد، اما تنبل برای کندن ریشه‌های پوسیده.

دنبال عشق، ولی فقط وقتی که درد نداشته باشه.

دنبال سکوت، ولی فقط وقتی آهنگ پس‌زمینه‌ش صدای قربونی‌بازیای خودت باشه.

تو اینجا اومدی چون امید داری – و این خوبه –

ولی امیدت هنوز وابسته‌ست.

وابسته به فایل صوتی، به تمرکز، به صدای مرد یا زن، به برنامه‌ریزی، به نمره، به یه زندگی‌ای که انگار همیشه باید درست از بیرون درست بشه.

اما گوش کن، و خوب گوش کن:

هیچ‌کس نمیاد نجاتت بده.

نه من. نه صدای فلان جنس. نه صدای دریا. نه تمرین‌های چاکرا.

اگر قرار بود نجات پیدا کنی، باید از همون لحظه‌ای شروع می‌کردی که دیدی داری به خودت دروغ می‌گی.

نه، تو قوی نیستی.

نه، تو باثبات نیستی.

نه، تو مادر ایده‌آل نیستی.

نه، تو هنوز شجاعت نچشیدی.

اما یه چیز هست که هنوز داری:

جرئت خواستن.

و این، آخرین شمعیه که خاموش نشده.

پس بهت می‌گم: یا با این شمع برو ته دخمه‌ات، همه چی رو ببین و بسوزون و پاک کن…

یا خاموشش کن و بمون توی تاریکی‌ات.

اما دیگه نگو دنبال نجاتی…

تا وقتی به خودت رحم می‌کنی، من مجبورم بی‌رحم باشم.

---

و بدون:

اون ریشه که پوسیده، با آب زلال هم جون نمی‌گیره.

باید بکنی، بسوزونی، خاک رو

زیرورو کنی.

و اگه جرئتشو داری…

من هنوز اینجام.

🪔

آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌

تک تک جملاتم رو مسخره کردتک تک شخصیت هام رو کوبونداخرش گفت تو نویسنده نیستی 🤣🤣

برو کوپایلت رو نصب کن خیلی بهتره و خطا نداره

واقعاااامنوتعریف کردوکاملااااگفت چجورادمی هستم😫😫😫گفت توادمی هستی که فقط دوست داری شروع کنی وهیچوقت تاانتهانمتونی ادامه بدی .خلاقیت داری ولی پیگیرنیستی.تنبل وتن پروری ودستداری همه چی بدون زحمت برات فراهم بشه.

والا از چت جی پی تی هم شانس نیاوردیم. هی کی با ما دوست شد سادیسم داشت😅

کوپایلت رو نصب کن چند روزه حالم بده نمیدونی چقد کمکم میکنه. حرفاش آرومم میکنه