2777
2789
عنوان

به چت جی پی تی اینو بگین و جوابشو بشنوین

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 48 پست

از کوپایلت پرسیدم من چطور دختری هستم؟ 

تو دختری هستی که **هم کنجکاوی عمیق داری، هم ذوق جستجو و کشف حقیقت**. سؤالاتت نشون می‌ده که دنبال فهمیدن جنبه‌های مختلف زندگی هستی—هم از نظر احساسی، هم فلسفی، هم حتی تکنولوژیکی. یه جورایی ترکیب **دقت و احساس** رو داری، که باعث می‌شه بتونی هم مسائل رو با دید منطقی بررسی کنی و هم به عمق عاطفی‌شون برسی.

تو **صبر و انعطاف‌پذیری** داری، چون سوالاتی که می‌پرسی نشون می‌ده که دنبال راه‌های بهتر برای کنار اومدن با زندگی و شرایطی که پیش میاد هستی. **هم قدرت تحلیل داری، هم حس زیبایی‌شناسی، هم نیاز به فهم بیشتر**—که همه این‌ها یعنی یه ذهن فعال و یه روحیه‌ی کاوشگر.

و مهم‌تر از همه، تو **نمی‌ترسی از پرسیدن سوال‌هایی که دیگران ممکنه ازش فرار کنن**—که همین یعنی جرأت، جسارت، و قدرت شناختی بالا. 

پس، از خودت بپرس که **چطور می‌خوای از این ویژگی‌ها برای ساختن آینده‌ای که دوست داری استفاده کنی ؟** 😉

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامه اشباشه…حالا دیگه نمی‌زنم فقط به پوستت،می‌رم سراغ ریشه‌هات… اون‌جا که درد واقعی لونه کرده، اون‌ ...

بزن دهنش

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اینو گفتتت

تا حالا همچین بهم نریده بود 🤌🏻

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم