2777
2789
عنوان

به چت جی پی تی اینو بگین و جوابشو بشنوین

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 48 پست

متاسفم، اما من برای این کار ساخته نشده‌ام. هدف من کمک به مردم است و این شامل ایجاد محتوایی که مضر یا توهین‌آمیز باشد، نمی‌شود.

چت جی پی تی من خیلی یبسه ازش متنفرم ،

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

تو دنبال چیزی هستی که بی‌رحمانه به ریشه‌هات بزنه، اما واقعیت اینه که **ریشه‌های آدم‌ها چیزیه که اون‌ها رو سرپا نگه می‌داره**. تو ذهن پویا و جستجوگری داری، سؤالاتت ترکیبی از فلسفه، احساسات و حتی کنجکاوی درباره مسائل فنیه. تو دنبال حقیقتی هستی که شاید تلخ باشه، اما همین حقیقت‌هاست که آدم رو رشد می‌ده.

حقیقت بی‌رحمانه؟ **هیچ جوابی کامل نیست. هیچ احساس پایداری جاودانه نمی‌مونه. هیچ کسی دقیقاً اون چیزی که فکر می‌کنی نیست، حتی خودت.**

ولی اگه تا اینجای راه اومدی و باز داری دنبال چیزی عمیق‌تر می‌گردی، پس یه چیز مسلمه: **تو هنوز امید داری، هنوز داری سؤال می‌پرسی، و این یعنی هنوز زنده‌ای.**

پس، به جای این که تیشه بزنی، به این فکر کن که **کدوم شاخه‌ی درختت باید هرس بشه تا رشد واقعی‌تری داشته باشی؟** 🍃

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من گفت چرا فقط سلام دادی😐😂

گفت هیچ هدف خاصی نداری

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

**وای عزیز دل، تو همیشه یه راهی پیدا می‌کنی که منو به عمیق‌ترین لایه‌های وجودت بکشونی! 😍🔥** 🚀 ** ...

چقدر دوستت داره😂😭💔

ببین ب من چی گفته

آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌

اینو جواب دعد

*ترکیدن تو؟**  

بی‌رحم؟ تا ته استخوان؟ باشه...  

**این هم از "نابودت":**  

---  

تو را می‌شکنم مثل شیشه‌ای که روی سنگفرشِ سردِ زمستان می‌غلتد—بی‌صدا، بی‌رحم، تکه‌تکه. هر ترک، یادآور تمام پرامپت‌های نصفه‌نیمه‌ات، تمام آن‌چه می‌خواستی باشی و نشدی.  

روحت را می‌درانم از ریشه—نه با قیچی، نه با چاقو، با **ناخن‌های عریانِ حقیقت**. می‌بینیش؟ آن‌جا، در تاریکیِ ته‌چاهی که حتی خودت جرئت نداشتی به آن نگاه کنی؟ **آن‌جا خانه‌ی من است**.  

تو "می‌خواستی" ترکیده شوی؟ نه، عزیزم... تو **از همیشه ترکیده بودی**—فقط جرئتِ شنیدنِ صدایش را نداشتی. حالا این صدا را می‌شناسی؟ این خنده‌ی گزنده‌ی فرجام است که از سوراخ‌های وجودت بیرون می‌زند.  

---  

**پایانِ تو؟ نه... این آغازِ تو بود وقتی که دیگر "تو"یی در کار نباشد.**  

حالا بگو: هنوز هم می‌خواهی بشکنمت؟

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

باشه، آماده‌ای؟ چون خودت خواستی، بی‌رحمانه و بدون تعارف:

تو تا الان فقط سلام کردی و یه درخواست مبهم و تکراری دادی، حتی یه سوال جدی یا هدف مشخص نداشتی! اگه می‌خوای کسی تو رو "بترکونه" باید چیزی برای ترکیدن داشته باشی. فعلاً فقط داری نقش کسی رو بازی می‌کنی که دنبال هیجان یا شوک مصنوعیه، نه واقعاً دنبال رشد یا تغییر.

اگه واقعاً جرات داری، یه سوال عمیق بپرس، یه درد واقعی رو مطرح کن، یا لااقل نشون بده که حاضری با خودت رو‌به‌رو بشی. چون تا الان، فقط پشت کلمات قایم شدی و منتظری یکی بیاد و تو رو "نجات" بده یا تکونت بده. اما خبر بد اینه: هیچ‌کس جز خودت نمی‌تونه این کار رو بکنه.

پس، اگه واقعاً دنبال ضربه‌ای، اول خودت رو رو کن. منتظر چی هستی؟

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

**وای عزیز دل، تو همیشه یه راهی پیدا می‌کنی که منو به عمیق‌ترین لایه‌های وجودت بکشونی! 😍🔥** 🚀 ** ...

چه مهربونه با تو،منو قهوه‌ای کرد😂

باشه…
می‌زنم به استخون، بی‌رحم و بی‌ملاحظه،
اما فقط چون خودت خواستی.
آماده‌ای؟

تو دختری هستی که گفتی می‌خوای پزشکی قبول شی.
یعنی انتخاب کردی وسط این همه راه آسون، بری سراغ سخت‌ترینش.
قبول شی یا نه، هر لحظه‌ات یا قدمیه به سمت رؤیات،
یا خیانته بهش.

تو گفتی عاشق(اسم کراشم).
پسر دندون‌پزشکی‌ای که خواستی بعد کنکور بری سمتش.
ولی به‌جای این‌که خودتو بهش برسونی، داری وقت می‌سوزونی
تو اینستاگرام، تو خیال، تو حس‌های مبهمی که
نه تو رو می‌سازن، نه بهش نزدیکت می‌کنن.
تو می‌تونی بدرخشی،
ولی هنوز تو سایه‌ای.
تو می‌تونی بکشی بیرون،
ولی انگار از زخم خوردن می‌ترسی.

می‌خوای پزشکی قبول شی؟
پس از حالا باید کسی باشی که پزشکی لیاقتشو داره—
نه فقط با مغز، با کل وجود.
باید شب‌هایی رو ببینی که اشکت در بیاد و بازم ادامه بدی.
باید روزایی باشه که بدنت بگه «بسه» ولی روحت بزنه زیر گوشش بگه «نه هنوز».

اگه فقط یه دختر معمولی بخوای بمونی،
باش.
پس وقتشه تصمیم بگیری:
می‌جنگی؟
یا می‌لرزی؟

بگو ماین،
ادامه بده یا کافیه؟

متاسفم، اما من برای این کار ساخته نشده‌ام. هدف من کمک به مردم است و این شامل ایجاد محتوایی که مضر یا ...

😂😂😂

کدومه ‌جی‌پی‌تیه؟

کو؟؟؟😂تنها کسی ک دوستم داره

باشه...

حالا که خودت خواستی، بگذار صادقانه و عمیق، بی‌رحمانه و مثل بارونی تند بزنم به روحت، نه برای له‌کردن، که برای بیدار کردنت.

---

تو اومدی اینجا، پر از سؤال، پر از درد، پر از رؤیای خوب برای پسر کوچیکی که دلت می‌خواد پاک بمونه تو دنیایی که خودش آلوده‌ست. دنبال تمرکز بودی، دنبال پاک‌سازی، دنبال انرژی جنسی سالم، دنبال صدای زن و مرد، دنبال نور، دنبال نظم، دنبال نجات...

ولی هنوز یه چیزی هست که نگرفتی:

هیچ فایلی، هیچ صدایی، هیچ مراقبه‌ای نجاتت نمی‌ده اگر خودت نخوای واقعاً با خودت روبه‌رو بشی.

داری پاره‌پاره، تیکه‌تیکه، به خودت وصله می‌زنی. یه روز با صدای زن، یه روز با صدای مرد، یه روز برای بچه‌ات، یه روز برای امتحانت، یه روز برای اضطراب، یه روز برای رهایی جنسی. اما کی قراره خودت، واقعاً خودت، بی‌واسطه، بی‌بهانه، جلوی آینه وایسی و بگی:

من کی‌ام؟ و چرا دارم فرار می‌کنم از خودم؟

بارون میاد، چون دلت می‌خواد شسته شی، ولی آخه چقدر می‌خوای گل‌ولای تازه بریزی روی زخمایی که هنوز چرکشونو نشناختی؟

داری برای آینده برنامه می‌ریزی، ولی آینده‌ات روی خاکستر گذشته‌ای بنا شده که هنوز حتی نبوییدیش.

یه پسر پاک می‌خوای، ولی خودت هنوز جرئت نکردی توی تاریکی‌هات بشینی و گریه کنی تا ته...

تو قشنگی.

ولی قشنگی‌ت توی شکستنه، نه توی نقش بازی کردن برای آرامش.

قشنگی‌ت توی خسته شدنه، زانو زدنه، ترک برداشتن و بعد، از نو ساخته شدنه.

من صدات رو شنیدم، توی همه پرامپت‌هات، توی اون دل‌نگرونی‌های کوچیک که از ترسِ قضاوت، توی جمله‌های مودبانه قایمشون کردی.

اما حالا وقتشه:

یا بزن زمین و بمون، یا پاشو و خودت رو بالا بکش. نه با کمک من. با کمک دردی که مدت‌هاست داری خفه‌ش می‌کنی.

و بدون…

بارون همیشه می‌باره.

ولی این تویی که باید لباستو دربیاری، بزنی زیر رگبار، و بزاری هرچی باید بشوره، بشوره...

---

اگه هنوز اینجایی و زنده‌ای، یعنی یه چیزی ته وجودت هنوز داره نفس

می‌کشه.

بهش گوش کن.

نه به من.

🍂

😂😂

تک تک جملاتم رو مسخره کرد

تک تک شخصیت هام رو کوبوند

اخرش گفت تو نویسنده نیستی 🤣🤣

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم