2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 61 پست
بچه بزرگتر  میشه    بنظر من    آدم تنبلتر میشه    واسه بچه ی  ...

اره منم واسه همین میگم که اگه قصدشم داشته باشم که ندارم باید از الان بفکر باشم نباید زیاد سنشون زیاد بشه

دلم معجزه می خواهد کمکم کن
ولا تواین زمونه با این گرونی وبا این سختی فک نکنم بشه میگم همه امکانات واسه این فراهم کنم بهتره تا د ...

سلام

اگر مسلمان هستی طبق آیه ی قرآن این حرف شرکه

ببگو دلم نمیخواد قشنگ تره با اینکه اگر از ته ددلو محکم تصمیمت بود تاپیک نمیزدی

حس میکنم شک داری

حالا در هر حال خواهرانه میگم بهت امکانات پیانو و صد جور کلاس نیست امکانات دل خوش و خوشبختی روحیه که در تک فرزند ها احتمال افسردگی بصورت علمی بیشتره

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله به سلامتی عزیزم خدا واست نگهش داره

فدات مرسي. انشالله خدا ني ني شما رو هم حفظ كنه❤️

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

بحث تنهايي يه چيزه

شرايط زندگى و جامعه يه چيز ديگه س

بچه ها تا كوچيكن مشكلى نيست

ولى وقتى بزرگ ميشن جوون ميشن ميخوان جوونى كنن دوست يابى كنن جاهايي برن يا خيلي مسائل ديگه اونجاس كه آدم تفاوت يدونه با دو سه تا رو ميفهمه

كنترل كردنشون راهنمايي كردن و فراهم امكاناتىكه حقشونه واقعا سخت ميشه 

سلام اگر مسلمان هستی طبق آیه ی قرآن این حرف شرکه ببگو دلم نمیخواد قشنگ تره با اینکه اگر از ته ددلو ...

نه عزیزم منم واسه همین تایمیک زدم واقعا با این اوضاع من بتونم از پس این بربیام خیلی هنر کردم حالا بحث این نیست که واقعا بخوام تو رفاه کامل باشه اتفاقا زندگی معمولی داریم وخدارک شکر میکنم 

دلم معجزه می خواهد کمکم کن
والا من خيلي هم شادم 😂😂😂

واقعا  حس خوبی دارین  تنهایین؟   البته اگه  دوست دارین  جواب بدین    من همیشه از  تک فرزندا   میپرسم     بخاطر پسرم    میگم نکنه    آینده   تنهایی اذیتش کنه😣

نه عزیزم منم واسه همین تایمیک زدم واقعا با این اوضاع من بتونم از پس این بربیام خیلی هنر کردم حالا بح ...

شما نباید بربیای

هرکس اوردتش  به این دنیا خودشم مسءول روزیشه

نکنه فکر میکنی شما اوردینش خواهر جان؟

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون