2777
2789
عنوان

شیردهی

47 بازدید | 3 پست

دوستان من الان دو هفتس که پسرمو از شیرگرفتم سینه هام خیلی شل و کوچیک شده یعنی پرام ریخته من قبل بارداری ۸۰ ۸۵ بودم بعد زایمانم بزرگ که سینه هام ۹۰ اینا شدم ولی الان بزور ۷۰ بشه خیلی کوچیک و شل شده شاید بزور ۷۰ باشه واقا اعتماد بنفسم اومده پایین حالم بده جلو شوهرم خجالت میکشم به نظرتون چیکار کنم یعنی درست میشه این قضیه حل میشه چون شوهر منم خیلی حساسه نمیدونم چیکار کنم خانمایی که تجربه دارن راهنماییم کنن لطفا حالا بازم داخل سینم شیر داره انقد کوچیکه این بره فک کنم دیگه هیچی نمونه 😭😭من سینه هام بزرگ و سفت بود انقد آخه کوچیک شده تعجب می‌کنم 

طبیعیه عزیزم باهاش کنار بیانهایت میتونی بری عمل کنی

یعنی هیجوره درست نمیشه هیچ راهی نداره؟آخه با عمل همسرم موافق نیست مگه اونا فقط نما دارن و مصنوعین من دوست ندارم خوشم نمیاد که راستم میگه میگن حس از سینه ها میره و فقط نما داره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی هیجوره درست نمیشه هیچ راهی نداره؟آخه با عمل همسرم موافق نیست مگه اونا فقط نما دارن و مصنوعین من ...

نه دیگه درست نمیشه 😘

عب نداره تو یه بچه رو شیر دادی و بزرگش کردی

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

2790
2778
2791
2779
2792