2777
2789

اون دیگ دست شما نیس دلش میخواد یکروز سرته بشه خخخخ ولی خب پیاده روی و ورزش سبک اینا هم احتمال چرخش هست 

daigo.ir/secret/11999473004 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جنین تکون نخوره که دور از جون میمیره ایشالا همش لگد بزنه و شاد باشه و بچرخه

منظورش اینه ک بریچ هست نمیخواد بچرخه میخواد سز بشه

daigo.ir/secret/11999473004 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اون دیگ دست شما نیس دلش میخواد یکروز سرته بشه خخخخ ولی خب پیاده روی و ورزش سبک اینا هم احتمال چرخش ه ...

می‌خوام پیاده روی نکنم 

نچرخه

ولی بچه های قبلی ام چرخیده اینم 

شاید 

بچرخه😮‍💨🤧

معجزه شکر گزاری...

ماما به من گفت با نور چراغ قوه یا موسیقی جنین به سمت نور و صدا میچرخه. سمت شکمت بگیر. من میگرفتم که بچرخه. شما اگه سمت پایین شکمت بگیری همونجا می مونه

خدایا این خوشی هارو از ما نگیر. الهی آمین

می‌خوام پیاده روی نکنم نچرخهولی بچه های قبلی ام چرخیده اینم شاید بچرخه😮‍💨🤧

همون دیگ ماه آخر احتمال زیاد میچرخه...حالا قبلی ها طبیعی آوردی؟؟

ماما به من گفت با نور چراغ قوه یا موسیقی جنین به سمت نور و صدا میچرخه. سمت شکمت بگیر. من میگرفتم که ...

من الان نمی دونم اون درچه حالته 

شاید عرضی خوابیده باشه طرف راست و چپ احساس می کنم حرکات رو 

معجزه شکر گزاری...

آره یه دختر و پسر سخت بود دومیش خیلی 🤧🤧

خب بدون درد برو من دوتا بدون درد طبیعی زاییدم

خب بدون درد برو من دوتا بدون درد طبیعی زاییدم

چطوری

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم