امپول بدون درد وریدی زدن خوابیدم بعد بیدار شدم زایمان کرده بودم حالا چطوری اینا نمیدونم چون خواب بودم چجوری پارع کردن دوختن اینا نمیدونم من هیچی ندیدم اصلا
daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امپول بدون درد وریدی زدن خوابیدم بعد بیدار شدم زایمان کرده بودم حالا چطوری اینا نمیدونم چون خواب بود ...
چقدر خوب پس نیازی نبود زور بزنی
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
ن نبود اگرم زور زدم یا هر چی تو خواب بوده من ندیدم نفهمیدم وقتی بیدار شدم اصلا ی اتفاق دیگ بودم وقتی هم بردنم اتاق بچم زودتر از من بغل مامانم بود و مامانم دیده بود من هنو ندیده بودم
daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫
خخخ شما سه ویرانگر بسه دیگ.. خواهر شوهرم بچهاش بزرگن مثلا بزرگش هم سن خودمه سی سالشع بعد میگ اونوقت ها بچه ها رو لاستیک گرع ای اینا میبستن پوشک نبود یا نمیبستن نمیدونم میگ بخاطر پوشک و زایمان بدون درد من باید یکی دیگ بیارم خخخ
ن نبود اگرم زور زدم یا هر چی تو خواب بوده من ندیدم نفهمیدم وقتی بیدار شدم اصلا ی اتفاق دیگ بودم وقتی ...
اخی چقدر خوب زایمان طبیعی بدترین زجر کاش همه این روش استفاده کنن
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم