2777
2789
عنوان

اگه جنین نتونه بچرخه تو شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 41 پست
چطوری

امپول بدون درد وریدی زدن خوابیدم بعد بیدار شدم زایمان کرده بودم حالا چطوری اینا نمیدونم چون خواب بودم چجوری پارع کردن دوختن اینا نمیدونم من هیچی ندیدم اصلا 

daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

احتمال زیاد میچرخه. توکل کن به خدا شاید خیر اینه که طبیعی زایمان کنی. از خدا چه طبیعی و چه سزارین بخ ...

آره خدا خودش کمکم کنه 

سالم بغل بگیرم 

گرچه طبیعی وحشتناک دردناکه

معجزه شکر گزاری...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم اون بشه یا نه اصلا دارن این بیمارستان شهر ما بعد کدوم شو بدون درد آوردی اپیدورال ؟

ن اپیدورال نه 

روش وریدی کاملا میخوابی هییچی نمیبینی نمیشنوی یه خواب عمیق بیدار میشی زاییدی.... 

دولتی ها ندارن

daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

امپول بدون درد وریدی زدن خوابیدم بعد بیدار شدم زایمان کرده بودم حالا چطوری اینا نمیدونم چون خواب بود ...

چقدر خوب پس نیازی نبود زور بزنی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ن اپیدورال نه روش وریدی کاملا میخوابی هییچی نمیبینی نمیشنوی یه خواب عمیق بیدار میشی زاییدی.... دولتی ...

چقد خوب حیف دیگه بچه نمیخوام وگرنه امتحان میکردم🤣🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چقدر خوب پس نیازی نبود زور بزنی

ن نبود اگرم زور زدم یا هر چی تو خواب بوده من ندیدم نفهمیدم وقتی بیدار شدم اصلا ی اتفاق دیگ بودم وقتی هم بردنم اتاق بچم زودتر از من بغل مامانم بود و مامانم دیده بود من هنو ندیده بودم

واااه چرا عمل!!!!؟؟؟ خدا بدن انسان و برای زایمان طبیعی آفریدهنمیدونم چرا خیلیا متوجه این نیستن! سزار ...

آخه بچه های من دنیا نمیاد. 

سر بچم فقط میخواستم بمیرم 

خیلی سخت شد خیلی 😮‍💨

معجزه شکر گزاری...

آره خدا خودش کمکم کنه سالم بغل بگیرم گرچه طبیعی وحشتناک دردناکه

نیست عزیزم اصلا نگران نباش. شیرین‌ترین لحظات زندگیت رقم میخوره وقتی بچه لیز میخوره مثل ماهی و میذارنش بغلت. 

ان شاالله هر چی به خیرته برات پیش بیاد

چقد خوب حیف دیگه بچه نمیخوام وگرنه امتحان میکردم🤣🤣🤣🤣

خخخ شما سه ویرانگر بسه دیگ.. خواهر شوهرم بچهاش بزرگن مثلا بزرگش هم سن خودمه سی سالشع بعد میگ اونوقت ها بچه ها رو لاستیک گرع ای اینا میبستن پوشک نبود یا نمیبستن نمیدونم میگ بخاطر پوشک و زایمان بدون درد من باید یکی دیگ بیارم خخخ

ن نبود اگرم زور زدم یا هر چی تو خواب بوده من ندیدم نفهمیدم وقتی بیدار شدم اصلا ی اتفاق دیگ بودم وقتی ...

اخی چقدر خوب زایمان طبیعی بدترین زجر کاش همه این روش استفاده کنن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
آره خدا خودش کمکم کنه سالم بغل بگیرم گرچه طبیعی وحشتناک دردناکه

توي بارداري هات شياف و امپول پروژسترون استفاده كرده بودي؟ شنيدم باعث ميشه زايمان سخت باشه بازم نميدونم 

و اينكه چون قبلا زايمان طبيعي داشتي حيفه بخواي شكمتو باز كني زايمان طبيعي بدون درد بگو برات انجام بدن همه بيمارستانا دارن به نظرم 

آخه بچه های من دنیا نمیاد. سر بچم فقط میخواستم بمیرم خیلی سخت شد خیلی 😮‍💨

یه آمپولی هست که میگن بی حسیه،  از اون نمیشه استفاده کرد؟ 

البته خودم هنوز تجربه زایمان نداشتم 

2790
2778
2791
2779
2792