2777
2789
عنوان

اگه جنین نتونه بچرخه تو شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 41 پست
اخی چقدر خوب زایمان طبیعی بدترین زجر کاش همه این روش استفاده کنن

اره خب. دیگ بعضیا سر هزینه هاش اللن خصوصی طبیعی میشه سی تومن نیمه خصوصی هم هیجده تا بیست تومنه دیگ

daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

خخخ شما سه ویرانگر بسه دیگ.. خواهر شوهرم بچهاش بزرگن مثلا بزرگش هم سن خودمه سی سالشع بعد میگ اونوقت ...

منم بچه اولم ۲۳ سالشه پلاستیک و کهنه بود

دومی هر دو 

سومی کلا پوشک که انگار شانس من حساسیت داشت و پلاستیک و کهنه خوب بود

چهارمی دیگه کلا پوشک🤣😍

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اپیدورال نه روش وریدی کاملا میخوابی هییچی نمیبینی نمیشنوی یه خواب عمیق بیدار میشی زاییدی.... دولتی ...

وای 

هزینه اش چقدره

اگه این هست و خوبه چرا همه نمیرن انجام نمیدن 

میرن زایمان جون شون در می‌ره 

معجزه شکر گزاری...

منم بچه اولم ۲۳ سالشه پلاستیک و کهنه بوددومی هر دو سومی کلا پوشک که انگار شانس من حساسیت داشت و پلاس ...

ای جان ماشاللع بهت خدا برات حفظشون کنه نگهداره...اولی پسر یا دختر عروس یا دوماد نداری

daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

وای هزینه اش چقدرهاگه این هست و خوبه چرا همه نمیرن انجام نمیدن میرن زایمان جون شون در می‌ره

خصوصی ها سی تا سی و پنجه نیمه خصوصی ها تقریبا بیست تومنه....

وقتی بیمارستان دولتی با یکی دو میلیون طبیعی میزان دیگ نمیرن خیلی ها ندارت

ای جان ماشاللع بهت خدا برات حفظشون کنه نگهداره...اولی پسر یا دختر عروس یا دوماد نداری

دوتا داماد دارم یه دونه نوه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دوتا داماد دارم یه دونه نوه

ای جووووون خدا حفظ کنه برات ماشاللع ب همتون

واااه چرا عمل!!!!؟؟؟ خدا بدن انسان و برای زایمان طبیعی آفریدهنمیدونم چرا خیلیا متوجه این نیستن! سزار ...

زایمان طبیعی کردی تا حالا ؟؟؟😥😥

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من الان نمی دونم اون درچه حالته شاید عرضی خوابیده باشه طرف راست و چپ احساس می کنم حرکات رو

هر طرفی که باشه فرقی نداره وقتی صدا رو سمت پایین بگیری خودش برمیگرده طرف صدا.یعنی سرش میاد پایین

خدایا این خوشی هارو از ما نگیر. الهی آمین

خصوصی ها سی تا سی و پنجه نیمه خصوصی ها تقریبا بیست تومنه....وقتی بیمارستان دولتی با یکی دو میلیون طب ...

سلام عزیزم شما مشهد هستین درسته؟

کدوم بیمارستان زایمان کردین 

راضی بودی و چ سالی زایمان داشتین اونجا ؟

من مشهدیم پسرمو بنت الهدی اپیدورال شدم الان دومی باردارم نمی‌دونم اپیدورال شم یا وریدی 

سلام عزیزم شما مشهد هستین درسته؟کدوم بیمارستان زایمان کردین راضی بودی و چ سالی زایمان داشتین اونجا ؟ ...

وریدی خوبه 

سلام اره  مشهدم من موسی بن جعفر رفتم وریدی خوبه مث بیهوشی کامل

2790
2778
2791
2779
2792