2777
2789
عنوان

وای حالم بده کاش مامانم بمیره

2872 بازدید | 93 پست

خدایا خسته شدم نمیدونم دردم و بی کی بگم 😭😭😭بابام 10 سال پیش یه زن صیغه کرد ب مامانم شوک وارد شد دکترا میگن زوال مغزی گرفته مخلوط چند تا الزایمره( آلزایمر زودرس) مامانم ههی دعوا راه مینداخت بابامم خونه نمیومد میرفت پیش اون یکی زنش کنم اون موقع خیلی کوچیک بودم .. چند سال درد کشید بعد بدنش و مغزش کامل از کار افتاد کارای شخصیش و هم منو خواهرم انجام میدادیم من ۱ ساله ازدواج کردم مامانم تقریبا ۵ ساله این طوره این اواخر بدتر ک شد خواهرم غر زدناش شروع شد داداش حروم زاده که خدشو زد ب اون راه ماهی یه بار میومد شوهر منم زیاد نمیزاشت من برم مثلا هر روز هر روز اجازه نمیداد هفته ای دوبار یا سه بار بابا دید خواهرم غر میزنه به اون یکی زنش گفت بیا خونه ما کمک کن اونم نیومد گفت پسرم مجردع میترسم تنهاش بزارم (پسرش از شوهر قبلیشع)) خلاصه بابام لج کرده مامانم ۱ ماه برده خونه اون یکی زنش چون چند بار خواهرم به بابام تیکه مینداخت که بیا بشین پیش زنت سخته دونفره از مامان نگهداری کردن توام باید باشی همش پیش رفیقاتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید پدرتو نفرین کنی قاعدتا نه مادرت رو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

موقع اومدن خواهرم بدو بدو رفت نشست تو ماشین که مامانم نیاد خواهرم شوهر ندارع با پسرش طبقه پایین خونه بابامینا میشینن داداشمم برگشته تو راه میگه کاش نزدیک بود اینجا میومدیم سر میزدیم گفتم مگه خونه خودشون بودن میرفتی مامان الان ۱ ماهه اینجاست مگه خبر داشتی عین خیالشون نبود خدایا

خب باید پدرتو نفرین کنی قاعدتا نه مادرت رو

نفرین نمیکنم میخام بمونه این روزا و ببیننههههه خسته شده نمیخام ببینم آب شدنشو من عاشق مامانمممم چیکار کنم آخه خسته شدم

اجازه دارم منم پدرت رو نفرین کنم اسی؟ نفرینهام خوب میگیره.

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

2790
2778
2791
2779
2792