2777
2789
خیانت بخشیش دست ماست، بخشیش دست ما نیست.اونی که دست ماست رو باید سعی کنیم جلوش رو بگیریم. از بین برد ...

خب منی که اقتدارشو کم نکردم منی که محبت کلامی داشتم منی که تو خلوتمون بهش محبت داشتم منی که به شدت دوستش داشتم منی که تو تمام فامیلش تک بودم که کل فامیلش میخواستن عروسی مثل من داشته باشن ،بازم خیانت دیدم ،خیانت بیشترش  ذاتیه به نطرم ،شوهر من ذاتش خیانتکار بود و دره ای خودمو تو این زندگی مقصر نمیبینم و ندیدم ،فقط ناراحتم برای تلاش بی حاصل حیف بود ارزش نداشت ،تمام انرژیم رفت الان به طاهر یه زن قوی هستم ولی به شدن روحیه در هم شکسته ای دارم

فک می کنی درست می شه ؟ با جادو می خواد منو طلاق بدهاونو بگیره

اگه دلت هنوز به زندگیته پس بجنگ براش اگه میبینی واقعا شوهرت ارزش داره که براش بجنگی بجنگ وگرنه ولشون کن برن پی اون کثافت بودنشون 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه واقعا اون کثافت معشوقه داره به نظرم خودت رو فدای این مرد نکن و عمر و زندگیت رو پاش نذار ط ...

به خدا از خدامه 

روز اول که فهمیدم و مطمئن شدم 

بهش گفتم

طلاقم بده من برم

برو با همین ازدواج کن

ترسید گفت نه من زندگیمو دوست دارم چی می گی 

اگه دلت هنوز به زندگیته پس بجنگ براش اگه میبینی واقعا شوهرت ارزش داره که براش بجنگی بجنگ وگرنه ولشون ...

چه ارزشی 

خودم دارم از بی توجهی و سردی نابود می شم 

اره خیلی بی شخصیت هستم یه زن خونه دار اویزون البته ارشد دارم ولی کارمو به خاطر بچه ول کردم

دور از جون

منظورم از اینکه شخصیت قایل شو اینکه به خودت احترام بذار فکر نکن که لایق خیانت هستی

خیلی ضعیف نباش ولی قرار نیست بدویی دنبال شوهرت

سعی کن ارامش خودت رو حفظ کنی .

روی این اشعار که برات مینویسم تمرکز کن ببین خیلی ها درد باعث رشدشون شده شاید شرایط تو هم همچین چیزی برات ایجاد کنه

گر گزندت رسد تحمل کن                              که به عفو از گناه پاک شوی                ای برادر چو خاک خواهی شد                        خاک شو پیش از انکه خاک شوی

یکی دیگه هم

این جفای خلق با تو در جهان                       گر بدانی گنج زر باشد نهان                     خلق را با تو از آن بدخو کند                     تا تو را ناچار رو آن سو کند

یه چیز کلی هم بگم بهت چون قبلا تو شرایط شما بودم

اینکه فکر تو نذار بره سمت شوهرت و اون خانوم واینکه هر لحظه به یاد بیاری الان چیکار میکنن!! این ادمو نابود میکنه

خودتو مشغول به کاری بکن برو بیرون گردش تفریح با پسرت خوش بگذرون و ذهنتو از هر فکری در رابطه با مشکلت خالی کن بذار شاد شاد باشی 

وقتی حالت خوب شد میبینی زندگیتم عوض میشه

من خودم معجزه اش رو دیدم    حالتو خوب کن میتونی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خب منی که اقتدارشو کم نکردم منی که محبت کلامی داشتم منی که تو خلوتمون بهش محبت داشتم منی که به شدت د ...

دقیقا عین شما 

حیف شدم 

خودنو با انتخاب اشتباهم حیف کردم 

با قناعتم 

با کوتاه اومدنم 

با پولدار کردنش 

دور از جونمنظورم از اینکه شخصیت قایل شو اینکه به خودت احترام بذار فکر نکن که لایق خیانت هستیخیلی ضعی ...

این قدر شوکه شدم از خیانت 

موهام سکه ریخت 

خوب شدم 

ولی بازم ریخت 

دور از جونمنظورم از اینکه شخصیت قایل شو اینکه به خودت احترام بذار فکر نکن که لایق خیانت هستیخیلی ضعی ...

این قدر فک می کنم گه چرا من 

من چی کم دارم 

درسته مثل ۱۰ سال پیشم جوون و جذاب نیستم 

ولی بد هم نیستم 

امیدوارم بتونم 

ممنونم از دلگرمی تون و شعرهای زیبا 

به خدا از خدامه روز اول که فهمیدم و مطمئن شدم بهش گفتمطلاقم بده من برمبرو با همین ازدواج کنترسید گفت ...

میخواستی بگی چطور زندگیت و دوست داری که داریی من نابود میکنی شوهرت آدم آشغال و عوضی کیمیا جان هم میخواد تو رو زیر سلطش نگه داره هم یکی تو بغلش داشته باشه اضافه واسه خوش خوشانش تو مقصر هیچ چیزی نیستی این و بدون اون ذاتش کثیف و نجسه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خب منی که اقتدارشو کم نکردم منی که محبت کلامی داشتم منی که تو خلوتمون بهش محبت داشتم منی که به شدت د ...

یکی بهم گفت زندگی طبیعی همینه و ما همیشه دنبال موقعیت هایی هستیم که توش پر از صلح و صفا باشه و اون نشدنیه

شما از گذشته یه کوله بار پر از تلاش داشتید و این ستودنیه کم نذاشتید چرا باید الان خسته باشید شما روال درست زندگی رو رفتید هر کسی با رفتار خودش سنجیده میشه

پس شما موفق عمل کردید به خودتون ببالید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
به زور پول می ده می خوام برم سرکار خرج هم می کنم همش حساب و کتاب می کنه دایم می گه ندارم ندارم قبلا ...

سر کار بری بدتر میشه.من ندید میگم مقصر اصلی فاصله گرفتن شوهرت، خودت میتونی باشی. باید یه مدت طبق توقعات شوهرت بری جلو. نه فقط شوهر تو، هر شوهر دیگه هم همینه. مرد حلال خور و اهل کار، مثه مرد حروم خور نمیتونه همه خواسته های اقتصادی تو رو برآورده کنه. همین که میگه سر کار نرو،نشون دهنده سلامت شوهرته.وگرنه اونی که خرابه، دنبال دک کردن زنشه.بره سر کار هر غلطی خواست بکنه، تازه سرشم با پول خودش گرم شه.باید رفتارت رو با شوهرت تغییر بدیو از نظر کلامی،نزدیکتر شی.

اکثر زنهایی که بهشون خیانت می شه 

به شدت به شدت شوهرشون رو دوست داشتن

و بهش بها می دادن 

خیانت از همین بها دادن و دوست داشتن و محبت و مطیع بودن می یاد

به خودش میگه مگه من کی هستم 

این برای من کمه