2777
2789
خیانت بخشیش دست ماست، بخشیش دست ما نیست.اونی که دست ماست رو باید سعی کنیم جلوش رو بگیریم. از بین برد ...

ببخشید اینا شعاره 

من بهترین هم باشم 

مگه زن های خراب اجازه می دن 

شما برو داخل ادارات

ستاره های پ  و   ر   ن   از اینا بهترن 

شوهر من حتی می دونه

کدومشون چه عمل هایی کردن 

به زور پول می ده می خوام برم سرکار خرج هم می کنم همش حساب و کتاب می کنه دایم می گه ندارم ندارم قبلا ...

برای خودت نگیر

به به.نه ی بچت بگیر

بچتو بنداز ب جونش

بگو گوشی فلان میخاد

کلاس فلان میره، فلان قدر شهریشه(بیشتر از شهریه ی واقعی بگو)

میخام برم دکتر پول بده

با این بهونه ها پول بگیر

ولی اگر خودتم بتونی بری سرکار عالیه

هم دستت میره تو جیب خودت

هم سرگرم میشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا میدونم چی میگی ،من جدا شدم با اینکه ده ها بار خیانت کرد ولی این اخری نتونستم تحمل کنم یه هفته ...

یه مدت ول کرد رفت 

این قدر جیغ زدم داد زدم 

گفت نه من زندگیمو دوست دارم 

برگشت 

دوباره تهدید کرد می رم 

گفتم می ری خونه اون زنیکه 

جرات نکرد قهر کنه بره 

نشست تو خونه 

ببین من می گم ترس فایده نداره ذات که فاسد هست 

کاش کلا بره 

برای خودت نگیربه به.نه ی بچت بگیربچتو بنداز ب جونشبگو گوشی فلان میخادکلاس فلان میره، فلان قدر شهریشه ...

برای بچه بهترین ها رو می خره دلیل موندنم همبنه 

من نه پول اجاره خونه دارم 

نه پول غذا 

تو این گرونی ها کجا برم 

الان شوهر استارتر چشمش دنبال یکی دیگس ،استارترو اصلا نمیبینه هرکاری کنه فایده نداره

بله ولی شوهرش دیگه نباید یه زن غمگین و افسرده ببینه ،اینجور مردا زناشون افسرده ببینن از ته دل خوشحالن ،باید یه زن بی خیال و شاد ببینه که دیگه هیچی براش مهم نیست ،اون دوس داره دست و پازدن زنشو تو ناراحتی ببینه در عین حال احترام هم بهش بذاره وجو خونه هم خوب باشه

دلتو صد در صد به خدا بسپار به هیچی هم فکر نکن خودش کاراتو درست میکنهولی اینجوری بی هدف هم نباش برای ...

اره خیلی بی شخصیت هستم 

یه زن خونه دار اویزون 

البته ارشد دارم 

ولی کارمو به خاطر بچه ول کردم 

بله ولی شوهرش دیگه نباید یه زن غمگین و افسرده ببینه ،اینجور مردا زناشون افسرده ببینن از ته دل خوشحال ...

دقیقا همینه

این مدل آدما ی مشت مریض روانین ک میخان زن خودشونو دیونه کنن و مجبورش کنن گوشه گیر شه

فقط باید بیخیال و شاد باشه

حتی اگر از درون میسوزه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اصلااا اسم طلاقو نیار بذار در کمال ارامش به کاراشون ادامه بدن فقط باعرضه باش مدرک جمع کن حالا می خوا ...

فک می کنی درست می شه ؟ 

با جادو می خواد منو طلاق بده

اونو بگیره 

نمی یادهمش می گه ماموریتم دو شب به دو شب نمی یاد

عزیزم اگه واقعا اون کثافت معشوقه داره به نظرم خودت رو فدای  این مرد نکن و عمر و زندگیت رو پاش نذار طلاقت رو بگیر و تا قرون مهریه و نفقه رو ازش بگیر بذار بره با همون معشوقه اش خوش باشه اون زن اگر شرف داشت مطمئنن با مرد زن دار نمی‌بود بدار دکراشون با هم بزنن مطمئن باش دنیا مثل چرخ و فلکه امروز اون شوهر بیشرفت بهت خیانت کرد فردا خودش خیانت میبینه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بله ولی شوهرش دیگه نباید یه زن غمگین و افسرده ببینه ،اینجور مردا زناشون افسرده ببینن از ته دل خوشحال ...

دقیقا به هدفش رسیده 

عین واقعیت رو گفتی 

من افسرده گی شدید دارم ولی باهاش مقابله کردم 

اون منو ول کرده که بدتر بشم 

هر کاری می خوام بکنم حمایت نمی کنه 

می گه نکن تا بدتر بشم