2777
2789
دقیقاددرسته من از تلاش زیاد خیانت دیدماز زیادی بودن الان یه کلمه مثلا بگم یه چیزی ضرر داره نخور یا ز ...

مثل خودش باش وقتی خونست در بهترین حال و بهترین ظاهر خودت باش ولی بهش اهمیت نده غذات اماده خونت مرتب،موسیقی که حالتو خوب میکنه گوش گن ولی انگار تو خونه نیست ،از محبت کردن و تلاش کردن که خیری نرسید بهت .پس این راهو برو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه نفوذ زنای دیگه، دقیقا همینه. تقویت حس اقتدار مرد ها در کنار محبت و خرج زنانگی. همین کار رو بکن. ...

مال من 

از اون طریق نیست 

از طریق 

بی بند و باری های جنسی هست 

اره اخ دردم همینه کاش بتونم بتونم عین کوه یخ بشم شدما ولی درونم اتشفشانه

خب حق داری چون داره بهت خیانت میشه ولی کاری ازت برنمیاد

ولی خب باید ازش دل ببری

تمرکزتو بذار رو خودت

میگی شرایط طلاق نداری

پس حداقل پولاشو خرج خودت کن

پول نداد جیغ و داد راه بنداز

آرامششو بگیر

تو ک رابطت خراب شده رفته، نمیخاد نگران چیزی باشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
معلومه کهوشاده ،اه لعنتی یاد اخرای زندگیم افتادم سرخوش بود از بس ،بعد با یکی که مفت نمیترزید بهم خیا ...

این قدر روحیه اش خوبه 

حد نداره 

برای چی بحث کنه 

کر هست 

هر چی می گم نمی شنوه 

بحث رو عوض می کنه 

معلومه کهوشاده ،اه لعنتی یاد اخرای زندگیم افتادم سرخوش بود از بس ،بعد با یکی که مفت نمیترزید بهم خیا ...

کاش تموم بشه 

ارزومه 

خوابشو دیدم به خدا طلاقم داده 

اصلااا اسم طلاقو نیار بذار در کمال ارامش به کاراشون ادامه بدن فقط باعرضه باش مدرک جمع کن حالا می خواد ویس باشه حالا می خواد چت باشه برو بااون منشیه حرف بزن تهدیدش کن بترسونش تو برای زندگیت زحمت کشیدی مفت نبوده که ...اعصاب خودتو هم خورد نکن تا بفهمی داری چیکار میکنی ..شوهرت بدون اجازت حق عقد کردن نداره ولی صیغه میتونه ..سنگرو محکم بچسب مطمین باش اول واخر شوهرت مال خودته فقط نیاز جنسیشو خوب برس غذای خوشگل وخوشمزه جلوش بذار وبهش گیر اشکار نده تا میتونی سیاست داشته باش ..اون زنه با محبتاش با لوندیاش هوش از سر شوهرت برده عقل شوهرت فعلاا سرجاش نیست نگران نباش

مثل خودش باش وقتی خونست در بهترین حال و بهترین ظاهر خودت باش ولی بهش اهمیت نده غذات اماده خونت مرتب، ...

الان شوهر استارتر چشمش دنبال یکی دیگس ،استارترو اصلا نمیبینه هرکاری کنه فایده نداره

سلام عزیزم ،من پستای شمارو خوندم خیلی خوب و بجا صحبت کردین ولی رو بعضیا جواب نمیده من وقتی همه چیو پ ...

خیانت بخشیش دست ماست، بخشیش دست ما نیست.اونی که دست ماست رو باید سعی کنیم جلوش رو بگیریم. از بین بردن حس اقتدار مردا و کم شدن محبت و ارتباط کلامی، مقدمه فاصله گرفتنه.جامعه خراب هم، مردا رو سوق میده به خیانت. وقتی زنا همین حد حداقلی پوشش شال و مانتو و حفظ حریم ارتباطی با نامحرم رو حفظ نکنن.در واقع مردا در دریای زنانگی غرق میشن. در چنین شرایطی باید زمان بودن با همسر و کیفیت ارتباط با همسر رو افزایش داد تا کمی از بستر آسیب زای جامعه، فاصله بگیره

خب حق داری چون داره بهت خیانت میشه ولی کاری ازت برنمیادولی خب باید ازش دل ببریتمرکزتو بذار رو خودتمی ...

به زور پول می ده 

می خوام برم سرکار 

خرج هم می کنم همش حساب و کتاب می کنه 

دایم می گه ندارم ندارم 

قبلا همه پولا رو به من می گفت 

الان پنهانکاری می کنه 

چون خرجش بالاست 

ولی ادم فوق العاده خسیسی هست 

و تا براش نصرفه کاری نمی کنه 

الان شوهر استارتر چشمش دنبال یکی دیگس ،استارترو اصلا نمیبینه هرکاری کنه فایده نداره

عیب نداره بالاخره مرده میبینه که زنش چه تلاشی برای داشتنش میکنه بدون اینکه اعصاب مردشو خورد کنه یجا بخودش میاد که محبتای اون زنه عادی میشه براش .

کسی رو جز خدا ندارم

دلتو صد در صد به خدا بسپار به هیچی هم فکر نکن خودش کاراتو درست میکنه

ولی اینجوری بی هدف هم نباش برای خودت شخصیت قایل باش

وقتی کاری رو به خدا میسپاری باید صبور باشی و بشینی نگاه کنی حکمت و لطفش رو

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
این قدر روحیه اش خوبه حد نداره برای چی بحث کنه کر هست هر چی می گم نمی شنوه بحث رو عوض می کنه

کاملا میدونم چی میگی ،من جدا شدم با اینکه ده ها بار خیانت کرد ولی این اخری نتونستم تحمل کنم یه هفته ول میکرد میرفت بدون اینکه بهمون بگه ،دیوونه شدم گفتم باید طلاقم بدی انقد جیع میزدم سرش ،یه دفعه تو خیابون جیع میزدم جیغایی میزدم که باورش نمیشد حتی باور خودمم نمیشد ،هر دفعه مچشو میگرفتم کتکم میزد تهش باید کوتاه میومدم ولی این دفعه بهش گفتم شبونه میکشمت همین روزاست که تو غذات سم بریزم ،رویی از من دید که تا حالا ندیده بود