2777
2789
اکثر مردا همینن. منتها یکی مثه شوهر تو، طرفش رو مشروع و قانونی کرده، یکی دیگه هزار تا نامشروع و غیو ...

نه مشروع و قانونی نیست 

دوست دخترشه

یعنی همکارش بوده بعدش شد منشی شخصی اش 

پذیرشش برام خیلی سختهههه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پلیس می ره تو خونه مگه ؟؟

حالا پلیس نه 

برادر وو پدر و داماد کسی رو نداره باهاش بری رسواش کنی؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دقیقا می گه طلاقت بدمبری با یکی بهتر از من باشیبه من سوز بذاری

پس اگر میدونه اینو . میتونی سر براهش کنی. بنظرم یه مدرک پیدا کن از خیانتش بعد بگو طلاق و قاطع باش اگر قبول نکرد شرط بزار ک چیزی ب نامت بزنه . بنظر خودت چرا داره خیانت میکنه؟ 

حالا پلیس نه برادر وو پدر و داماد کسی رو نداره باهاش بری رسواش کنی؟

با خانوادش قطع رابطه کرده که من نتونم به اونا پناه ببرم البته که اونا پشت پسر خودشونن و دشمن خونی من هستن 

هر روز ارزو می کنم رسوا بشه

برو بابا گرفتی ما رو 

خودت باید رسواشون کنی 

منتظری منجی بیاد

خدایا چقدر تو ساده ای 

باید با خانوادت یا خانواده خودش برین و زنه رو بترسونین . مردای فامیلت باید برن زنه رو اینقدر بترسونن که که بره و پشت سرش هم نگاه نکنه 

شب و روز باید نهدید بشه 

یه با یکی از اشناها براش اینطوری مشکل پیدا شد داداش هاش میخواستن زن فتنه رو برهنه کنن توی خیابون رهاش کنن زنه هم ترسیده بود و بهش گفته بودن از این شهر باید بری 

پس اگر میدونه اینو . میتونی سر براهش کنی. بنظرم یه مدرک پیدا کن از خیانتش بعد بگو طلاق و قاطع باش اگ ...

نمی دونم 

تنوع طلبی

عشق و عاشقی 

اول ازدواجمون همش قهر می کرد هفته به هفته

خیلی وقتا خبر نداشتم ازش 

مدلش این بود هیچ وقت نمی تونست با من زیاد باشه دو روز کنارم بود ۳ روز قهر بود