دقیقاددرسته من از تلاش زیاد خیانت دیدماز زیادی بودن الان یه کلمه مثلا بگم یه چیزی ضرر داره نخور یا ز ...
مثل خودش باش وقتی خونست در بهترین حال و بهترین ظاهر خودت باش ولی بهش اهمیت نده غذات اماده خونت مرتب،موسیقی که حالتو خوب میکنه گوش گن ولی انگار تو خونه نیست ،از محبت کردن و تلاش کردن که خیری نرسید بهت .پس این راهو برو
اصلااا اسم طلاقو نیار بذار در کمال ارامش به کاراشون ادامه بدن فقط باعرضه باش مدرک جمع کن حالا می خواد ویس باشه حالا می خواد چت باشه برو بااون منشیه حرف بزن تهدیدش کن بترسونش تو برای زندگیت زحمت کشیدی مفت نبوده که ...اعصاب خودتو هم خورد نکن تا بفهمی داری چیکار میکنی ..شوهرت بدون اجازت حق عقد کردن نداره ولی صیغه میتونه ..سنگرو محکم بچسب مطمین باش اول واخر شوهرت مال خودته فقط نیاز جنسیشو خوب برس غذای خوشگل وخوشمزه جلوش بذار وبهش گیر اشکار نده تا میتونی سیاست داشته باش ..اون زنه با محبتاش با لوندیاش هوش از سر شوهرت برده عقل شوهرت فعلاا سرجاش نیست نگران نباش
سلام عزیزم ،من پستای شمارو خوندم خیلی خوب و بجا صحبت کردین ولی رو بعضیا جواب نمیده من وقتی همه چیو پ ...
خیانت بخشیش دست ماست، بخشیش دست ما نیست.اونی که دست ماست رو باید سعی کنیم جلوش رو بگیریم. از بین بردن حس اقتدار مردا و کم شدن محبت و ارتباط کلامی، مقدمه فاصله گرفتنه.جامعه خراب هم، مردا رو سوق میده به خیانت. وقتی زنا همین حد حداقلی پوشش شال و مانتو و حفظ حریم ارتباطی با نامحرم رو حفظ نکنن.در واقع مردا در دریای زنانگی غرق میشن. در چنین شرایطی باید زمان بودن با همسر و کیفیت ارتباط با همسر رو افزایش داد تا کمی از بستر آسیب زای جامعه، فاصله بگیره
این قدر روحیه اش خوبه حد نداره برای چی بحث کنه کر هست هر چی می گم نمی شنوه بحث رو عوض می کنه
کاملا میدونم چی میگی ،من جدا شدم با اینکه ده ها بار خیانت کرد ولی این اخری نتونستم تحمل کنم یه هفته ول میکرد میرفت بدون اینکه بهمون بگه ،دیوونه شدم گفتم باید طلاقم بدی انقد جیع میزدم سرش ،یه دفعه تو خیابون جیع میزدم جیغایی میزدم که باورش نمیشد حتی باور خودمم نمیشد ،هر دفعه مچشو میگرفتم کتکم میزد تهش باید کوتاه میومدم ولی این دفعه بهش گفتم شبونه میکشمت همین روزاست که تو غذات سم بریزم ،رویی از من دید که تا حالا ندیده بود