ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره منم تو این فکرم بیشتر ولی بیشتر میخوام بدونم برای خجالتش چیکارکنم؟
بچه خجالت میکشه یا شما؟ بچه هست دیگه و در بچه ها این تیپ چیزا عادی هست و انسانها اونقدر شعور دارند که به خاطر چنین چیز یه بچه یا مادرش رو مورد سرزنش یا تمسخر قرار ندن. پسر من ده سالشه هفته قبل دیدم جاش رو خیس کرده. در حالیکه قبلاً سابقه نداشت. اصلا به روم نیاوردم و فرداش بهش گفتم که دیگه آخر شب زیاد آب نخور تا شب راحت بخوابی
بچه خجالت میکشه یا شما؟ بچه هست دیگه و در بچه ها این تیپ چیزا عادی هست و انسانها اونقدر شعور دارند ...
ازچیزی احتمالانترسیده پسرتون؟
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
نه فکر کنم سردی کرده شاید هم ترسیده. چون شبها موقع خواب میترسه و میگه پیشم بشین تا من بخوابم بعد برو. حتی ترسیدم که مربوط به بیماری باشه آزمایش هم دادیم. چون فردای اون شبی که جاش رو خیس کرده بود بیش تر از روزهای عادی دستشویی میرفت
عزیزم بدون آمادگی بهتر بود عجله نکنید، بهترین زمان سه به بعد با اعلام آمادگی کودک هست، اگر فکر می کنید عجله کردید و کودک آماده نیست لطفاً از پوشک گرفتن رو به زمانی بهتر موکول بفرمایید...اول بهتر هست با بازی و آماده سازی محیط دستشویی کودک رو آماده کنید و ازش بپرسید آماده هستی؟ دوست داری از دستشویی استفاده کنی ؟ سپس اقدام کنید...چه قدر خوب هست والدین این مراحل از زندگی کودک رو با آگاهی و مطالعه انجام بدن.....
چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!