2777
2789
عزیزم برو بخواب آدم نمیتونه هرجور دوست داشت حرف بزنهمن راهکار خواستم اگر راهکاری بجز توهین ندارین رف ...

کجای حرفم توهین بود ؟ دوس داشتی بگیم بچتو رها کن خونه های مردمو ادراری کنه پوشک میخواد چیکاررر؟

عزیزم بچه تا آمادگی کامل رو نداشته باشه نباید از پوشک بگیرین بهترین زمان سه سالگی هست. حالا بعد اون ...

چون خونه مادرم میگه و من نمیدونستم جای دیگ ممکنه نگه و حسابی شوک شدم

حتی اوایل ک یادش میدادم میگف که ب من نگاه نکن از خجالتش بچه خاصیت ازالان متوجه میشه که این چیزا چیه برام عجیبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خونه مادرم میگه و من نمیدونستم جای دیگ ممکنه نگه و حسابی شوک شدمحتی اوایل ک یادش میدادم میگف که ...

کودک شما چند ساله هست؟

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
اره منم تو این فکرم بیشتر ولی بیشتر میخوام بدونم برای خجالتش چیکارکنم؟

بچه خجالت می‌کشه یا شما؟ بچه هست دیگه و در بچه ها این تیپ چیزا عادی هست و انسانها اونقدر شعور دارند که به خاطر چنین چیز یه بچه یا مادرش رو مورد سرزنش یا تمسخر قرار ندن. پسر من ده سالشه هفته قبل دیدم جاش رو خیس کرده. در حالیکه قبلاً سابقه نداشت. اصلا به روم نیاوردم و فرداش بهش گفتم که دیگه آخر شب زیاد آب نخور تا شب راحت بخوابی

بچه خجالت می‌کشه یا شما؟ بچه هست دیگه و در بچه ها این تیپ چیزا عادی هست و انسانها اونقدر شعور دارند ...

ازچیزی احتمالانترسیده پسرتون؟

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چون خونه مادرم میگه و من نمیدونستم جای دیگ ممکنه نگه و حسابی شوک شدمحتی اوایل ک یادش میدادم میگف که ...

سخت نگیر. بچه های رو دیدم که ۴-۵ ساله بودن تو خیابون هم جیش کردند. یادشون می‌ره. یا مشغول بازی میشن و خودشون رو نمی تونند کنترل کنند

ازچیزی احتمالانترسیده پسرتون؟

نه  فکر کنم سردی کرده شاید هم ترسیده. چون شبها موقع خواب می‌ترسه و میگه پیشم بشین تا من بخوابم بعد برو. حتی ترسیدم که مربوط به بیماری باشه آزمایش هم دادیم. چون فردای اون شبی که جاش رو خیس کرده بود  بیش تر از روزهای عادی دستشویی میرفت

سال هاپیش مامانم ایناازمکه اومده بودن کل فامیلوخنشون دعوت کردن بچه یکی ازعروسای فامیل جیش کردمامانش ...

اینکه اونا ناراحت شن خیلی طبیعیه هرکسی ناراحت شه طبیعیه حتی ممکنه مادر پسر از شما بیشتر ناراحت شه

دوسال و نیم

عزیزم بدون آمادگی بهتر بود عجله نکنید، بهترین زمان سه به بعد با اعلام آمادگی کودک هست، اگر فکر می کنید عجله کردید و کودک آماده نیست لطفاً از پوشک گرفتن رو به زمانی بهتر موکول بفرمایید...اول بهتر هست با بازی و آماده سازی محیط دستشویی کودک رو آماده کنید و ازش بپرسید آماده هستی؟ دوست داری از دستشویی استفاده کنی ؟ سپس اقدام کنید...چه قدر خوب هست والدین این مراحل از زندگی کودک رو با آگاهی و مطالعه انجام بدن.....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
بچه دو سال و نیمه طبیعیه که تو مهمونی نگه جیش دارم، مشغول بازی یا چیزای دیگه میشه، وظیفه شماست که هر ...

درسته حالا من نگفتم تقصیرمن نیست شاید اصلا حس میکنم تقصیر خودمه که اومدم نظرها رو میخونم