ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حق داره، هیشکی حتی نزدکترین ادمای زندگی هم تا یه حدی میتونه بدبختی مشکلات نزدیکانش رو تحمل وهندل کنه، شمام واقعا گناه داره مادرت کمتر درگیرش کن، اگه ادمِ شوهرت اگه شرایطش رودارید بچه دار شید وگرنه نه.
به شدت کارتون اشتباه بود به شدت به شدت هر زن و مردی وقتی ازدواج میکنه باید بتونه مستقل بشه از هر لحاظ و خودش و همسرش تصمیم بگیرن این چیزها هایی که شما میگین دردل اگر همسرتون بفهمه به مادرتون گفتین چه حسی پیدا میکنه کمترین ضررش اینه که شما دیگه ادم امن همسرتون نیستین یا اگر این قضیه برعکس بود همسرتون با مادرش دردودل میکرد به قول شما شما چه واکنشی نشون میدادین به مظر من مادرتون درست ترین کار را داره میکنه تا شما بتونین مستقل بشین از لحاظ فکری و تصمیم گیری
سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم