2777
2789
عنوان

اگه مامانتون اینو بگه چکار میکنید

237 بازدید | 9 پست

من همیشه از مشکلاتم برای مامانم میگم و همیشه مثلا باهام همدردی مبکرد ولی الان چندوقتیه هر چی زنگ میزنم یا میریم خونشون بی محلی میکنه یا میگه نه خودم حالم خوب نیس و انگار حوصله نداره من احساس میکنم خیلی زندگیم وابسته ی حرفای مامانم شده مامانمم انگار دیگه حوصلمو نداره الان زنگ زدم باهاش دردو دل کنم گفتم شوهرم میگه اکه میخای خونه بخریم بچه بیار اونوقت مامانم گفت من نمیدونم خودش مشکلتو حل کن خیلی ناراحت شدم فردا هم میخاستم برم خونشون حالا نمیدونم برم نرم چکار کنم .بنظزتون چکار کنم ؟دیگه هیچ حرفیو بهش نگم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داره، هیشکی حتی نزدکترین ادمای زندگی هم تا یه حدی میتونه بدبختی مشکلات نزدیکانش رو تحمل وهندل کنه، شمام واقعا گناه داره مادرت کمتر درگیرش کن، اگه ادمِ شوهرت اگه شرایطش رودارید بچه دار شید وگرنه نه.

خب شما اشتباه میکنی از مشکلاتت پیش بقیه حرف میزنی

مشکلات زندگی فقط باید بین خودتو و همسرت باشه حتی بچه ها هم نباید متوجه بشن.

والا منم یکی بخواد بیاد هی اه و ناله کنه از مشکلاتش بگه بهم اعصابم خرد میشه.

به شدت کارتون اشتباه بود به شدت به شدت هر زن و مردی وقتی ازدواج میکنه باید بتونه مستقل بشه از هر لحاظ و خودش و همسرش تصمیم بگیرن این چیزها هایی که شما میگین دردل اگر همسرتون بفهمه به مادرتون گفتین چه حسی پیدا میکنه کمترین ضررش اینه که شما دیگه ادم امن همسرتون نیستین یا اگر این قضیه برعکس بود همسرتون با مادرش دردودل میکرد به قول شما شما چه واکنشی نشون میدادین به مظر من مادرتون درست ترین کار را داره میکنه تا شما بتونین مستقل بشین از لحاظ فکری و تصمیم گیری

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم