2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیزم به هیچ وجه به پوشک برنگردید، این مسئله طبیعی ست...بپذیریم...

شما خیلی محترمی ممنونم همین میخواستم ببینم برکسی پیش اومده؟یابدونم برای خجالتش چکارکنم

عزیزم بچه تا آمادگی کامل رو نداشته باشه نباید از پوشک بگیرین بهترین زمان سه سالگی هست. حالا بعد اون هم خونه مردم پوشک ببندید برا اینکه یادش نره. هر نیم ساعت یا ۴۰ دقیقه یه بار دستشویی ببرین و پوشک رو دوباره ببندید

حرف نامربوطی زدم که به مزاجتون خوش نیومده ؟ وقتی ظرفیت شنیدن کوچکترین حرفی نداری چرا نظر میخوای ؟

عزیزم برو بخواب آدم نمیتونه هرجور دوست داشت حرف بزنه

من راهکار خواستم اگر راهکاری بجز توهین ندارین رفع زحمت کنین

عزیزم بچه تا آمادگی کامل رو نداشته باشه نباید از پوشک بگیرین بهترین زمان سه سالگی هست. حالا بعد اون ...

اره منم تو این فکرم بیشتر ولی بیشتر میخوام بدونم برای خجالتش چیکارکنم؟

اگه تازه از پوشک گرفتی تا یه مدت سعی کن زیاد جایی نری تا کامل یاد بگیرن یا برای اون یکی دو ساعت پوشک ببند،من برای دخترم.جایی میرفتم پوشک میبستم اوایل با اینکه اصلا توش جیش نمیکرد اما میخواستم خیالم راحت باشه

شما خیلی محترمی ممنونم همین میخواستم ببینم برکسی پیش اومده؟یابدونم برای خجالتش چکارکنم

نگران نباش عزیزم، کاملا طبیعی ست و نیازی به خجالت نیست، فقط هرگز به پوشک برنگردید، برای بنده دو بار پیش آمده که در منزلم کودکان اقوام این کار رو کردند اما پذیرفتم که طبیعی هست....کودکان چند ساله ست؟

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

سال هاپیش مامانم ایناازمکه اومده بودن کل فامیلوخنشون دعوت کردن بچه یکی ازعروسای فامیل جیش کردمامانش اینقدرناراحت شدبنده خداناهارش توگلوش گیرکردولی مامانم هیچی نگفت یعنی ناراحت نشد گفت خودمون نوه داریم بچه هم بزرگ کردیم بهش حق داد دلداریشم دادیم تازه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!