2777
2789
بچه خجالت می‌کشه یا شما؟ بچه هست دیگه و در بچه ها این تیپ چیزا عادی هست و انسانها اونقدر شعور دارند ...

عزمزم

شما خونه خودتون میتونید هر جور دوستدارید به بچتون اجازه بدین یا جیش کرد ناراحت نشید، بلاخره بچه شماست و عزیزه براتون و مسئولید در برابرش، ولی نباید انتظار داشته باشین خونه بقيه هم جیش کنه بقيه ناراحت نشن، از دست بچه که ناراحت نمیشن ولی از مادرش چرا

[QUOTE=383119078]درسته حالا من نگفتم تقصیرمن نیست شاید اصلا حس میکنم تقصیر خودمه که اومدم نظرها رو 

چند سالته؟

چقدرررررررر انتقاد ناپذیری

خب اول قبول کن اشتباه کردی تا بتونی راه حل درستم پیدا کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالاکاریه که شده بچه هم جیش کرده الان استاترچیکارکنه نهایتامیتونه بره آبکشه اونجارو

خودشم میدونه بایدبه بچش میگفته چرابعضیاهمش سرزنش میکنن به جای دلداری یاکمک کردن به حل کردن مسئله

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عزمزمشما خونه خودتون میتونید هر جور دوستدارید به بچتون اجازه بدین یا جیش کرد ناراحت نشید، بلاخره بچه ...

عزیزم شما اشتباه گرفتید من به استارتر گفتم که باید خونه مردم که می‌رفتیم پوشک میبستین و اگر فکر میکردیم یادش می‌ره هر نیم ساعت یا ۴۰ دقیقه یه بار می‌بردیم دستشویی تا جیش کنه.  ولی خوب حالا اینکار رو نکرده. دیگه خودخوری نباید بکنه. 

حالاکاریه که شده بچه هم جیش کرده الان استاترچیکارکنه نهایتامیتونه بره آبکشه اونجاروخودشم میدونه باید ...

ن چیزی نگف صاحبخانه خودم خیلی ناراحت شدم ولی ی مسئله ای اون شخص برمن درست کرد متاسفانه 

اگه اخیرا از پوشک گرفتیش میری جایی پوشکش کن و خودت هر نیم ساعت چهل دقیقه ببرش دسشویی که ی وقت توو همون پوشکش جیش نکنه و زحماتت به هدر بره.

الان فصل هندونست. هندونه اختیارو از بچه‌ها میگیره. میری مهمونی اگه هندونه دارن یا نخوره یا اگه خورد شش دنگ حواست بهش باشه. 

بچه‌ها سرگرم بازی هم که میشن یادشون میره برن دسشویی

ن چیزی نگف صاحبخانه خودم خیلی ناراحت شدم ولی ی مسئله ای اون شخص برمن درست کرد متاسفانه

چه مسئله ای؟

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چه مسئله ای؟

هیچی امروز رفتم خونه مادرشوهرم بچم ۵دیقه نشد با اسباب بازی داشت بازی میکرد گف مامان جیش دارم منم بردمش بعد یهو دیدم مادرشوهر دستمال می‌کشه رو اسباب بازی بچه میگ خیسه

جاریم احتمالا رفته گفته

منم هنگ بودم چون شلوارش خشک بود پاهاشم خشک بود والان این فیلمی که بر من ساخته رو نمیتونم ثابت کنم

هیچی امروز رفتم خونه مادرشوهرم بچم ۵دیقه نشد با اسباب بازی داشت بازی میکرد گف مامان جیش دارم منم برد ...

مطمئنی خشک بود؟ازخودشم پرسیدی؟

ما یبار همه همسایه خای قدیمی جم شدن خونمون یکیشون بچه داشت ما هم تازه فرشامونو خریده بودیم 

بچش پی پی کرد رو فرش 

زنه از خجالت اشک تو چشاش بود مامانم هی دلداریش میداد 

دیگه پیش اومد 

ولی من الان خودم دخترامو دارم از پوشک میگیرم با وجودی ک جیش رو میگن ولی جایی ببرم پوشک میکنم محض احتیاط

هیچی امروز رفتم خونه مادرشوهرم بچم ۵دیقه نشد با اسباب بازی داشت بازی میکرد گف مامان جیش دارم منم برد ...

قبل اینک ببرمش پایین برده بودم دسشویی کلا ۵دیقه نشسته بودیم

خوب اگر دسشویی کرده بود می‌فهمیدم اصلا اگر دستمال اینا نشون نمی‌داد ک من کلا اوکی بودم که دسشویی نکرده

اره بابا تو ب این فک کن مادرشوهر من چیکار بار اسباب بازی این داشت ؟چرا رف چک کنه چرا اومد ثابت کنه؟ک ...

چی بگم والااگه مطمئنی پس بچه جیش نکرده که

چی بگم والااگه مطمئنی پس بچه جیش نکرده که

در هر صورت خونش که نجس نشد رو این اسباب بازی الکیاهست حالت دوچرخه نمیدونم متوجهم میشین چه اسباب بازی ای

شوهرم میگ اون دستمالی ک نشون داد بچه اصلا اونجا نشسته بود

من ک برم جای دور دیگ کلا میخوام پوشک کنم ک احتمالا ازاین ب بعد همه جا پوشک کنم حداقل بخاطر خودم حداقل وقتی باشه که از خودش بتونه دفاع کنه