2777
2789
عنوان

شما بودید با این شرایط شوهر می کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 44 پست
من مجردم با خانواده زندگی میکنم ده سالی از شما بزرگترم شرایطم خیلی سخته هم مالی که افتضاح هم روحی با ...

ترست رو می فهمم

واقعا منم ترس شدیدی از ازدواج دارم

اصلا روی یه اضطراب وحشتناکی میوفتم صحبت ازدواج که میشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مورد مناسب پیدا کردید ازدواج بهتر از مجردیه از نظر من.

بچه هم درسته سختی داره شیرینی هم داره

من خودم ۳۵ ازدواج کردم همش حسرت میخورم ای کاش ۲۳ یا ۲۴ ازدواج میکردم الان فقط یه پسر دارم دوست داشتم زود ازدواج میکردم تا بتونم یه دخترم بیارم. الان مریض شدم و دیگه نمیتونم بچه بیارم. با اینکه سر بارداری مریض شدم ولی بازم عاشق بچه ام و از اینکه بچه آوردم پشیمون نیستم.

باید ببینی چند سال دیگه چی میخوای و از تصمیمت پشیمون نشی فقط الانو نبین.

ببین از اینکه مستقلی موفق عالیه ولی ببین همش رو پای خودت بودی می تونی تخمل کنی کمک خرج کسی باشی یا ر ...

کمک خرج که اصلا به طرفم هم گفتم ممکن کار نکنم بعد ازدواج

می دونی همین دیگه با بعضی چیزا نمی تونم راه بیام

واسه ازدواج مجبوری یه سری چیزات رو تغییر بدی من نمی تونم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
ترست رو می فهممواقعا منم ترس شدیدی از ازدواج دارماصلا روی یه اضطراب وحشتناکی میوفتم صحبت ازدواج که م ...

منم میفهمم چی میگی خیلیا درک نمیکنن چون خب از دید خودشون میبینن منم اونقدری فراریم از ازدواج که هر کی میپرسه الکی میگم متاهلم😂❤️

به نظرم تا سی سالگی لذت ببر از تنهایی و سکوت و اختیار مطلق بعدش خیلی بهتر میتونی تصمیم بگیری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
2790
2778
2791
2779
2792