2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی من خیلی هیکلشو دوست دارم مثل اونایی که پاهاشون مثل چوب هست نیست  پاهاش پره

برام فوق العاده عجیبه

ب هرحال اندام و طاهر سلیقه هست

اما من این کمبود وزن رو نمیپسندم 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
شنبه قبل صبحانه یک لیوان آب ولرم + یک فنجان چایی سبز ۴۰ مین بعد ۴ عدد گردو + یک کف دست نان ...

هر ساعتی از روز که بیدار شدین برنامه غذایی رو شروع کنید.اگه ظهر هم بیدار شدین از وعده صبحانه شروع کنی.منظر وعده ها رو حذف نکنید.زمان بین وعده ها و میان وعده ها تقریبا 3 ساعته.

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...
منم با کالری شماری ۱۵ تا کم کردم از ۷۰ شدم ۵۵ واقعا عالیه و جواب میده ولی اراده میخواد

تو چه مدت؟؟ غیر از کالری شماری دیگه چیکار کردین؟؟؟

من ۷۴ بودم الان ۵۹/۷۰۰ هستم دوس دارم ۵۵ بشم ولی دیگه این اخریا خییییییلی کم وزنم پایین میاد نوندم چیکار کنم 

تو چه مدت؟؟ غیر از کالری شماری دیگه چیکار کردین؟؟؟ من ۷۴ بودم الان ۵۹/۷۰۰ هستم دوس دارم ۵۵ بشم ولی ...

هیچی فقط کالری شماری هفته ای یه کیلو هم کم میکردم

البته هرچی وزن بیاد پایین تر سخت تر میشه و باید کمتر بخورین مثلا الان من میخوام ۵۳ بشم واقعا کم میخورم و گرسنه ام ولی تازه شدم ۵۴.۵ بعد حدود ده روز!

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)