2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی فقط کالری شماری هفته ای یه کیلو هم کم میکردم البته هرچی وزن بیاد پایین تر سخت تر میشه و باید ک ...

اره منم کمتر میخورم ولی شنیدم کمتر خوردن هم خودش باعث میشه وزن استپ بشه و بعد از یه مدت ممکنه دوباره چاق بشیم؛ من الان هفته ای ۲۰۰ -۳۰۰ گرم بیشتر کم نمیکنم اونم وزنم تغییر میکنه سایزم نهههه؛ وای موندم دیگه چ کنم

من  برنجو قندو شیرینی   رو حذف  کردم  ...   بعد ظهرا چای  سبز میخورم   و کلا  میوه  و سبزی   زیاد   و غذاهای   کم  کالری با نون  سبوس دار .باچاییمم  ساقه طلایی میخورم ... 15روز   5 کیلو  کم   کردم      ... 15تای  دیگه   کم  کنم   خیلی  خوب   میشه    الان   هفتادم 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
اره منم کمتر میخورم ولی شنیدم کمتر خوردن هم خودش باعث میشه وزن استم بشه و بعد از یه مدت ممکنه دوباره ...

منم   5 کیلو   کم   کردم    سایزم   همونه😥ب نظرتون   چرا ؟؟؟

اره منم کمتر میخورم ولی شنیدم کمتر خوردن هم خودش باعث میشه وزن استپ بشه و بعد از یه مدت ممکنه دوباره ...

نه من سایزم خیلی کم شد وزنمم برنگشت از یه سال پیش

البته رعایت میکنم هنوز خورد و خوراکمو

اینم بگم هیکلم مانکنی نشد که مثلن کمرم بشه ۳۴ و هیج چربی ای نباشه

واسه سایزو هیکل مانکنی ورزش موثر تره

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)
منم   5 کیلو   کم   کردم    سایزم   همونه😥ب نظرتون   چرا ؟؟؟

من اوایل رژیمم خوب سایز کم کردم ولی الان دیگه نه؛ شاید بدنتون داره ب جای چربی عضله میسوزونه؛ زیاد ورزش کنید خیلی تاثیر داه روی سایز؛ 

من اوایل رژیمم خوب سایز کم کردم ولی الان دیگه نه؛ شاید بدنتون داره ب جای چربی عضله میسوزونه؛ زیاد ور ...

اصلا ورزش   نکردم   برای  لاغریم 😧

نه من سایزم خیلی کم شد وزنمم برنگشت از یه سال پیش البته رعایت میکنم هنوز خورد و خوراکمو اینم بگم ه ...

سایز منم اوایل رژیمم کم شد ولی اللن دیگه بیشتر وزن کم میکنم تا سایز؛ 

اره ورزش خیلی روی سایز تاثیر میزاره من هفته ای دو سه بار تفننی ورزش میکنم باید بیشترش کنم