2777
2789
عنوان

به به چقدر لاغر کردم 😐😐😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 122 پست
فست چیه؟؟؟😂😂مرررسی ممنون

مثلا ۱۶ ساعت هیچ چیز نمیخوری ۸ ساعت فقط میتونی بخوری

من یه ماه به شکل وحشت ناکی خودمو محدود کردم باشگاه میرفتم سه روز سه روز دیگه تو خونه فیتنس کار می‌کردم جمعه ها شنا میکردم و فقط صبحونه میخوردم نمیدونم چرا اضافه وزنم نداشتم و اینگونه شد که از ۶۳ اومدم رو ۴۸

به نظرم با قد ۱۶۷و این وزن اندام خوبی داری همین مقدار بمون یا نهایت سه چهار کیلو کم کن و دیگه سعی کن ...

اره دقیقا 

میخوام کم کنم نگهش دارم پیشگیری بهتر از درمانه 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش این سوال تو ذهنمه.چرا مجرد بودم همه چی میخوردم ولی چاق نمی‌شدم.همیشه وزنم ۵۵ بود.الان چرا این ...

میگن. بعد ازدواج هورمون چیه نمیدونم وقتی کنار شوهر در آرامش باشی  ترشح میکنه چاق میشه ادم💔😂

مثلا ۱۶ ساعت هیچ چیز نمیخوری ۸ ساعت فقط میتونی بخوریمن یه ماه به شکل وحشت ناکی خودمو محدود کردم باشگ ...

افرین اراده منم باید دست به کارشم 

اوح شکم که طفلی خیلی بهمون محبت داره واصلا و ابدا حاظر نیست تنهامون بزاره🤧🤧

اره جالبه واسه شکم ورزش های شکمی هم میکردم ولی نرفت که نرفت😑حداقل باسنه هم نمی‌رفت. شوهرم میگه همشو سوزوندی

و من زندگی رو بد جور باختم....

😂وای حالا فک کن من شیر هم میدم به قول اون خانومه انجیر پلاسیده شده😐🤣

واییییی خدایا 

میدونی البته سینه ی کوچیک هم خوبیای خودشو داره مثلا تو تابستون عرق نمیکنه 

از پله با سرعت بری پایین شلپ شلوپ نمیکنه 

میخ سرجاش وایستاده 

الکی مثلا خودمو دلداری میدم 

میگن. بعد ازدواج هورمون چیه نمیدونم وقتی کنار شوهر در آرامش باشی ترشح میکنه چاق میشه ادم💔😂

اینم از شانس ما بود خواهر جان  😂.والا اینقد میشناسم در کنار شوهر آرامش چند برابر ما دارن همه چیم میخورن لاغرررر لاغر هستن.من همش میترسم نکنه یکم شیرینی بخورم وزنم بره بالا.والا همش استرس غذا خوردن داریم.

حتما با گشنگی بیش از حد به جای چربی عضله سوزوندی

نمیدونم کالری شماری میکردم روزی ۱۱۰۰کالری میخوردم.شوهرمم میگه کلا سوزوندیش😑البته ۹ماهه زایمان هم کردم شکمم افتاده شده جمع نمیشه

و من زندگی رو بد جور باختم....