2777
2789
عنوان

به به چقدر لاغر کردم 😐😐😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 122 پست

زیاد ک فشار بندازی رو خودت نتیجه عکس میده

یه مدت مث شما خودکشی کردم. تهش تو یه ماه ۳۰۰ گرم کم شد ینی خیلی سخت گرفتم میان وعده حذف بود حتی میوه. ناهار و شامم اندازه غذای بچه. بوی اسید معدمو حس میکردم گاهی اوقات... اما الان همه چیو دارم ب اندازه. هفته ای یک کیلو کم میکنم....جمعه ها هم روز استراحت هست همه چی میخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه مدت رو ۷۰و۵۰۰ استپ وزنی داشتم ینی میرفتم ۷۲ ولی باز وزنم برمیگشت رو ۷۰و۵۰۰😂💔 یه مدت خوشحال شدم که شدم ۶۹ باز دوباره برگشت رو عدد ۷۰و۵۰۰🤣🤣 هیچی گوش شیطون نکبت کر حدود یه ماهه ۶۸اومدم فعلا همین موندم البته امروزم دیدم رسیدم ۶۷و۶۰۰😅

واقعا خیلی سخته باید مراقب باشم

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

آفرین همینجور ادامه بدی هیچی ازت نمیمونه

😂😂😂💔

عکس هیکلم هست ولی خودمم توشم زیاد مشخص نیست اما خدایی قشنگه کاش شکمم اب میشد اب میخورم چاق میشم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

حالا من ۱۰کیلو کم کردم کل باسنم رفته تو عوضش شکمم همچنان پابرجاست!!!

اوح شکم که طفلی خیلی بهمون محبت داره واصلا و ابدا حاظر نیست تنهامون بزاره🤧🤧

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

تا دلت بخواد کارای خونه خودش ورزشه دیگه جارو کشیدن ظرف شستن هروز تقریبا اندازه ی ۶۰ بار ۱۵ تا پله با ...

شکمتو همیشه مخصوصا موقع ورزش و پیاده روی سفت کن و بده تو بعد یمدت میبینی اثری ازش نیست

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

بدنم همینجوریشم سفته خدایی شل نیست نمیدونم شاید

باید به سایز دقت کنی

عضله از چربی کمتر جا میگیره توی بدن

اگه چربی از دست داده باشی و عضله اضافه سده باشه لباس هات گشاد میشن

👩🏻‍🏫

دو سه سال پیش ده کیلو کم کردم شدم 55 

ول کردم تا پارسال ۶۵ 

بعد یهو رفتم ۷۵ 

الان کم کردم شدم ۷۰  

ول‌کنم فکرکنم تا ۸۰ برم 

عزیزم ما جذبمون بالاست الهی شکرتتت 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
عزیزم کارای خونه خودش ورزشه هروز با جارو خونه رو جارو میکنم موقع ظرف شستن اهنگ گوش میدم میرقصم خوب ا ...

نه عزیزم😁کار خونه ورزش نیست.تو ۳ تا یک دقیقه وال سیت انجام بده ببین چه انرژی ازت میگیره.منظورم همچین حرکاتیه.

اندام تورو یادمه خوش اندام بودی ک چرا میخوای لاغر شس

من فقط نمیخوام بیشتر از این چاق بشم پیشگیری بهتر از درمانه اگه خودمو ول کنم سر ی ماه به خدا ۷۰ الی ۸۰ کیلو میشم 

حداقل از الان کنترلش کنم 

من اجازه باشگاه رفتن ندارم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚