2777
2789

شمایکی از بنده های خاص ومحبوب خداهستی 

چون من اول صبح بیدارمیشم فقط مستقیم میرم یخجال هرچی هست میزارم سرمیز صبحونه میخورم تخم مرغ عسلی پنیر گردو اخرشم عسل خامه هم میخورم ساعت ۱۰ هم میخورم نهارهم تاخرخره  ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم کمش کن ضرر داره

ای خواهر اونقد اشتهام زیاده گاهی شبا بیدارمیشم میوه میخورم میخوابم اونقد شکمم غارغار میکنه دیگه نخورم تاصبح خواب نمیرم چ آفتیه زده ب جونم نمیدونم

شمایکی از بنده های خاص ومحبوب خداهستی چون من اول صبح بیدارمیشم فقط مستقیم میرم یخجال هرچی هست میزارم ...

حالا من حوصلم نمیکشه چیزی بخورم

میبینی ازگشنگی دارم هلاک میشم

حوصلم نمیاد بخورم

میرم دم دریخچال باز میکنم یچیزی بخورم بعد حسی میاد ولش حوصله داری یکم تحمل کن ناهار میخوری الان

حالا مگه ناهار کی میخوریم ساعت 5شش

وقتی قشنگ بمیرم ازگشنگی🤪🤣🤣

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ای خواهر اونقد اشتهام زیاده گاهی شبا بیدارمیشم میوه میخورم میخوابم اونقد شکمم غارغار میکنه دیگه نخور ...

غذاهایی بخور ک اشتهاتو کور کنه یااحساس سیری زیاد بهت بده 

کم میخوری نتونی زیادبخوری

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

حالا من حوصلم نمیکشه چیزی بخورممیبینی ازگشنگی دارم هلاک میشمحوصلم نمیاد بخورممیرم دم دریخچال باز میک ...

وای خوشبحالت من شده ساعت ۱۲ شب نشستم واسه خودم مرغ گریل کردم خوردم ساعت ۲ شب ماکارونی درست کردم خوردم الانم ازساعت ۷ پای صبحونه بودم الانم دارم میرم نهارم بار بزارم بشینم دوباره چای باخرما بخورم ای بترکی سیرشو دیگه

وای خوشبحالت من شده ساعت ۱۲ شب نشستم واسه خودم مرغ گریل کردم خوردم ساعت ۲ شب ماکارونی درست کردم خورد ...

یاخدا 

تو ازاینور بوم افتادی من ازاونور بوم 🤣🤣