محدود مدیر استارتر عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 6377 عنوان صبحونه 395 بازدید | 37 پست من اصلا نمیتونم صبحونه بخورم فقط چایی وخرما واصلا اشتها ندارم 1404/03/01 | 07:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10105 شمایکی از بنده های خاص ومحبوب خداهستی چون من اول صبح بیدارمیشم فقط مستقیم میرم یخجال هرچی هست میزارم سرمیز صبحونه میخورم تخم مرغ عسلی پنیر گردو اخرشم عسل خامه هم میخورم ساعت ۱۰ هم میخورم نهارهم تاخرخره ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم
گلسرخ999 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 6889 شمایکی از بنده های خاص ومحبوب خداهستی چون من اول صبح بیدارمیشم فقط مستقیم میرم یخجال هرچی هست میزارم ... کم کم کمش کن ضرر داره
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10105 کم کم کمش کن ضرر داره ای خواهر اونقد اشتهام زیاده گاهی شبا بیدارمیشم میوه میخورم میخوابم اونقد شکمم غارغار میکنه دیگه نخورم تاصبح خواب نمیرم چ آفتیه زده ب جونم نمیدونم
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 شمایکی از بنده های خاص ومحبوب خداهستی چون من اول صبح بیدارمیشم فقط مستقیم میرم یخجال هرچی هست میزارم ... حالا من حوصلم نمیکشه چیزی بخورممیبینی ازگشنگی دارم هلاک میشمحوصلم نمیاد بخورممیرم دم دریخچال باز میکنم یچیزی بخورم بعد حسی میاد ولش حوصله داری یکم تحمل کن ناهار میخوری الانحالا مگه ناهار کی میخوریم ساعت 5ششوقتی قشنگ بمیرم ازگشنگی🤪🤣🤣 الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 ای خواهر اونقد اشتهام زیاده گاهی شبا بیدارمیشم میوه میخورم میخوابم اونقد شکمم غارغار میکنه دیگه نخور ... غذاهایی بخور ک اشتهاتو کور کنه یااحساس سیری زیاد بهت بده کم میخوری نتونی زیادبخوری الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10105 حالا من حوصلم نمیکشه چیزی بخورممیبینی ازگشنگی دارم هلاک میشمحوصلم نمیاد بخورممیرم دم دریخچال باز میک ... وای خوشبحالت من شده ساعت ۱۲ شب نشستم واسه خودم مرغ گریل کردم خوردم ساعت ۲ شب ماکارونی درست کردم خوردم الانم ازساعت ۷ پای صبحونه بودم الانم دارم میرم نهارم بار بزارم بشینم دوباره چای باخرما بخورم ای بترکی سیرشو دیگه
mamaarezo عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 4033 وای خوشبحالت من شده ساعت ۱۲ شب نشستم واسه خودم مرغ گریل کردم خوردم ساعت ۲ شب ماکارونی درست کردم خورد ... همیشه اینجوری بودی؟ خیلی سخته اینجوری که
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 وای خوشبحالت من شده ساعت ۱۲ شب نشستم واسه خودم مرغ گریل کردم خوردم ساعت ۲ شب ماکارونی درست کردم خورد ... یاخدا تو ازاینور بوم افتادی من ازاونور بوم 🤣🤣 الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21457 کیک و شکلات صبحانه الانم حالت تهوع گرفتم کاش نمیخوردم.... خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 همیشه اینجوری بودی؟ خیلی سخته اینجوری که ورشکست میکنه شوهرشو🤣🤣 الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 کیک و شکلات صبحانه الانم حالت تهوع گرفتم کاش نمیخوردم.... یه شیری ابی نوشیدنی باهاش بخور الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21457 یه شیری ابی نوشیدنی باهاش بخور آب خوردما نمیدونم چم شد اوف زهر شد بهم خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر