عصری رفتیم پارک پسرکم پنج دیقه نشد اون دورو ورا بایه دختر یه دوسه سالی ازخودش بزرگتردعواش شد دختره مدام بامشت پسرمو میزد رفتم جداشون کردم عصبی بودم با پشت دست یه سیلی به دختره زدم ک مامانشو رفیقاش ازاونور داد بیداد اومدن دعوا منم کم نیاوردم هچی گفتن گفتم مامانش دوبار بهم حمله کرد منم درحد دفاع فشارش دادم شوهرم مث بزغاله نگامیکرد جم کردم اومدم خونه تو اینه دیدم هر دوتا دستم جای چنگاش کاملا خونمرده شده .
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولی عزیزان، بچه ها اونو تربیت کنید تا کسی دیگه به روش خودش تربیت نکنه بچه اونم حق نداشت بچه این خانوم و بزن اونجایی بچه سگش بچه این خانوم میزده مامانه مگه کور بود؟
نه به همسرم گفتم .چون شهر ما خیلی کوچیکه امارشون زود درآوردیم.زنه کلا همشهری ما نبودگرفتنش اوردن اینجا .ببین یه ج نده بازی درآورد منو اونقدر فوش داد .انگار من بچه اونو زدم😐
نگو شوهرش کارگرتو شرکتی هست که رفیق فابریک برادرشوهرمه .از کار بیرونش کردیم .بعد زنه فهمید اومد گوه خوریشو جمع کرد .شوهرش دوباره شروع کرد به کارش