2821
2789
عنوان

دعواکردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 82 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعوای بچه ها تقصیر کی بود؟ هرکی جای شما بود همینکارو میکرد

یعنی شما ببینین دوتا بچه همو میزنن میری یکیشونو میزنی اونم بچه یکی دیگه رو؟؟؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
من کلا اصلا بچه نمیزنم حتی پسر خودمو اون لحظه عصبی بودم واقعا پسرمو بدمیزد واینکه امروز فشار روانی ر ...

چطوری فشار روت هست بچه خودتو نمیزنی بیخود کردی فشارت عصبیت رو روبچه یکی دیگه خالی کردی

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

چقد سرزنش شدی 

ولی عزیزان، بچه ها اونو تربیت کنید تا کسی دیگه به روش خودش تربیت نکنه بچه اونم حق نداشت بچه این خانوم و بزن اونجایی بچه سگش بچه این خانوم می‌زده مامانه مگه کور بود؟ 

سلام عزیزم درکت میکنم اون لحظه نتونستی منطقی تر فکر کنی

اشکال نداره فراموش کن هرچی بوده تموم شده

قطعا تو هم که اون طرفو زدی چنگولی شده یا درد داره

از همسرت هم دلگیر نشو دیگه نمیتونسته بین دوتا زن قرار بگیره و اگه طرف مقابلت مرد بود حتما جلو میومد

۲روز بعد بازم دیدیشون؟؟چیکار کردی؟

نه به همسرم گفتم .چون شهر ما خیلی کوچیکه امارشون زود درآوردیم.زنه کلا همشهری ما نبودگرفتنش اوردن اینجا .ببین یه ج نده بازی درآورد منو اونقدر فوش داد .انگار من بچه اونو زدم😐

نگو شوهرش کارگرتو شرکتی هست که رفیق فابریک برادرشوهرمه .از کار بیرونش کردیم .بعد زنه فهمید اومد گوه خوریشو جمع کرد .شوهرش دوباره شروع کرد به کارش

😇