2821
2789
عنوان

دعواکردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 82 پست
نه خب .ولی بچمو بدمیزد پشیمون نیستم ولی شوهرم عجیب بود برام

والا من جای شوهرت بودم کلی باهات دعوا میکردم اگه زنه به جای اینکه به تو حمله کنه ازت شکایت میکرد چی؟

فک کردی جنگله دلت خواست هرکیو بزنی؟اون بچه بوده باید میرفتی جداشون میکردی میگفتی زدن،نداریم اگه خیلی عصبانی بودی باید اخم میکردی همینن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عجب الگوهایی واسه بچه هاتون هستین اونم توپارک جلو همه بچه ها رفتین فیلم جنگجویان کوهستان بازی کردین!!!!!

عجب بابا .....

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

نه به همسرم گفتم .چون شهر ما خیلی کوچیکه امارشون زود درآوردیم.زنه کلا همشهری ما نبودگرفتنش اوردن این ...

یا قمربنی هاشم شماها دیگه هستین،خدایا پناه برتو

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

دعوای بچه ها تقصیر کی بود؟ هرکی جای شما بود همینکارو میکرد

دختره از بچم دوسه سال بزرگتر بود هی بامشت میزدش منم رفتم یکی زدمش مادرش شاکی شد گفتم ادبش نمیکنه یکی دیگه تو خیابون ادبش میکنه 

چقد سرزنش شدی ولی عزیزان، بچه ها اونو تربیت کنید تا کسی دیگه به روش خودش تربیت نکنه بچه اونم حق نداش ...

بچه ها بخش منطقی مغزشون کامل رشد نکرده برای همین بهشون میگن بچه فقط ک قدشون از ما کوتاه تر نیست عقلشون هم رشد نیافته است‌‌‌.ضمن اینکه اون بچه بلد نبوده تو اون موقعیت چی کار کنه مثلا ممکنه بچه این خانم حواسش نبوده پاش رفته رو پای اون‌ در بهترین حالت یعنی یه چیزی ک اصلا هم دست خودش نبوده اون یکی هم بچست دو سه سال بزرگتر بوده بلد نبوده با حرف حسش رو بگه اومده زده.اون وقت شما ندیدین دوتا خواهر و برادر حتی با اختلاف ۵سال یا بیشتر همو بزنن؟؟اونام لابد یکیشون سگن آره؟بعدشم این خانم با این رفتاری که نشون داد و اونجا رو کرد میدون جنگ خیلی خوب داره بچشو تربیت میکنه؟؟؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖