2821
2789
عنوان

دعواکردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 82 پست
بچه من خیلی نحیف و ضعیفه خیلیم بی ازاره منم عصبی شدم هی میزدش

هر مادری جای شما بود عصبی می شد،تو مدرسه رو پسر من فقط آب پاشیده بودن واقعا ناراحت شده بودم مادر اون بچه معلم کلی عذرخواهی کردن،همسرم میخواست به مدیر زنگ بزنه،ولی سعی کن خودتو کنترل کنی عزیزم چون یه دعوای بچگانه با دخالت بزرگترا ممکنه منجر به اتفاقات خیلی بد بشه ددر از جون.

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

اره ولی خیلی بدمی زدش .وگرنه من اصلا دست بزن ندارم خدا شاهده

یعنی اول به ذهنت نرسید بگی نه نباید بزنی؟؟

صاف رفتی زدی تو گوش بچه؟؟؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من پسرم خیلی مظلومه اونم مث عفریته هی میزدش منم یکی زدمش بمامانش گفتم بچتو ادب نمیکنی تو خیابون یکی ...

شما مسئول ادب کردن بچه دیگران نیستی حتی بجه برادرت چه برسه غریبه.الانم که خودت خوردی و میگی چند جات درد میکنه یعنی ادب شدی دیگه اره؟

بجای اون پسرتو ادب میکردی بهتر نبود

عزیرم پسر من ادب داره.قشنگ کنار وایساده بود همه بچه ها دو دیقه تایم داشتن بعد نفر بعدی سوار میشد اون زنه فکر میکرد صاحب پارکه هی میگفت هر کی به بچم بگه از تاب بیا پایین حسابشو میرسم

بنظرم الان بزرگترها بهتره تحت درمان باشن تا بچه ای رو نزنن🙏🏼

😇

همسرت هم که درست نبود بیاد وسط دعدای دو تا زن...ازش دلگیر نشو

اخه بهش میگفتن برادر خدا به دادت برسه خدا یه زن خوب نصیبت کنه این همینجور لال مونده بود من همیشه بدبخت بودم تو زندگیم این عصبانیت امروزمم ریشه اش همین شوهرم بود ک هی حرصم میده

یعنی اول به ذهنت نرسید بگی نه نباید بزنی؟؟صاف رفتی زدی تو گوش بچه؟؟؟

اره دیگه همین میکنن سر منم اومد .بچه از تاب پایین نمی اومد پایین بعد ننش هم وایساده بود با افتخار اره بچه من باید بیشتر بمونه .پسر منم رفت هلش داد گفت بسه ماهم میخواییم منتظریم .یهو زنه 100کیلویی پرید زد زیر گوش بچم.البته من به روش خوب ادبش کردم

😇

هر مادری جای شما بود عصبی می شد،تو مدرسه رو پسر من فقط آب پاشیده بودن واقعا ناراحت شده بودم مادر اون ...

روانشناسا میگن بچه ها باید با هم دعوا کنن مخصوصا خواهر وبرادر ک بیشتر با هم هستن این یعنی اینکه دارن یاد میگیرن از حقشون دفاع کنن گاهی یاد میگیرن ک نمیتونن حق کسی رو پایمال کنن و کم کم میفهن با زدن نمیتونن به خواسته شون برسن‌.شاید بچه ها آب بازی کردن پسر شمام میتونست اونا رو خیس کنه بذارین بچه ها تاب آوریشون بره بالا.  تا وقتی که کارشون خطرناک نیست نباید دخالت کرد فقط باید یاد بدیم به جای زدن چه کار کنن ولی بازم،طول میکشه تا یاد بگیرن

اره دیگه همین میکنن سر منم اومد .بچه از تاب پایین نمی اومد پایین بعد ننش هم وایساده بود با افتخار ار ...

چی کارش کردی؟؟وای منم باشم از شدت عصبانیت نمیدونم باید چی کار کنم.شاید زنه ترسیده بچش از رو تاب پرت شه پایین ولی بازم نباید میزدش

بچه من خیلی کوچیکه ۶ سالشه اون نه سال ایناش بود

یه جوری گفتی کوچیکه فکر کردیم پسرت ۲ ۳ سالش هست.عزیزم پسر بچه ۶ساله میتونه از پس دختر ۹ساله بربیاد به بچت یاد بده خودش از خودش دفاع کنه تو ک همیشه همراش نیستی

بچه ها بخش منطقی مغزشون کامل رشد نکرده برای همین بهشون میگن بچه فقط ک قدشون از ما کوتاه تر نیست عقلش ...

من نمی‌گم حق با خانومه است ولی مامان اون بچه هم کور نبوده صد در صد میدیده بچه اش داره میرنه چون برا خودمم پیش اومده دوبار بچه مو زدن یکیش که همسایه بود موقعی که بچه خودش میزد می‌گفت عیب ندارد بچه هستن ولی بچه من اگه چپ نگاش میکرد می‌گفت فلان جان حواسم هستا چپ نگا میکنی یه روز به پسرم  یاد دادم موقع که پسر یاد داد با صدای بلند بگو بهم و پسرم همین کار و کرد منم گفتم به خود مامان کیان بگو پسرم گفت ،گفتم ولی چیزی نمیگه منم به پسرم گفتم  این دفعه که زد توام  محکم بزنش و پسرم همین کار و کرد مامان کیان ناراحت شد دعوا کرد رفت همه همسایه ها از دستش راحت شدن کسی نیست به این مامانا بگه اگه بچه شما بچه است بچه یکی دیگه هم بچه است تربیت کنید بچه ها تونو 

قطعاً تقصیر هیچ کدوم از بچه ها نبوده و نیست مقصر ماماناست 

بابت این که سگ گفتم معذرت می‌خوام🙏🙂

چی کارش کردی؟؟وای منم باشم از شدت عصبانیت نمیدونم باید چی کار کنم.شاید زنه ترسیده بچش از رو تاب پرت ...

نه بابا تو تاب هل داد .جلوش بسته بود اصلا نمی افتاد.خوب تصور کن 20تا بچه منتظرن این خانوم بیاد پایین .همه رعایت میکردن این بشر میگفت نه بچه من بمونه نباید بیاد پایین

اون بالا گفتم عزیزم شوهرش کارگر یکی از شرکتهای دوست برادرشوهرم بود اول از کار اخراجش کردیم .زنه اومد گوه خوریشو خورد ادب شد بعد دوباره برگشت سرکارش

😇