2789
عنوان

دعواکردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 82 پست
من نمی‌گم حق با خانومه است ولی مامان اون بچه هم کور نبوده صد در صد میدیده بچه اش داره میرنه چون برا ...

واقعا درسته بچه من با دختر همسایه بازی میکنه پسرم اهل زدن بقیه بچه ها نیست فقط با خواهرش دعوا و زدن دارن ک اونم بعدش اشتی میکنن خلاصه دختر خیلی خوبیه ولی بعضی وقتا حرفای بد میزنه مثل به تو چه یا باچاقو میام گردنتو میبرم و اینا که به نظرم از زدن خیلی بدتره چون بچه من هیچ فحشی بلد نبود‌.وقتی تو خونه میگه من واکنشی نشون نمیدم یا مثلا میگم ما با چاقو فقط میوه پوست میکنیم و چیزای دیگه.ولی فکر میکنم اگه کلا نذارم باهاش بازی کنه دستاوردهای دوستی رو هم ازش گرفتم‌.و اینکه بچه ها تو مدرسه فحش و اینا یاد میگیرن مهم اینه که واکنش ما چجوری باشه وگرنه همه فحش بلدن اینگه کی استفاده میکنه کی نه مهمه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
نه مادرش هم ادب شد دفعه دیگه سلیطه اش یکی ضعیفتراز خودش ببینه نزنتش تواصلا میفهمی بچه سندروم داون چی ...

اسی واقعا بچت سندروم داونه؟چرا از اول نمیگی؟پس بگو چرا نزده اون دختره رو 

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا درسته بچه من با دختر همسایه بازی میکنه پسرم اهل زدن بقیه بچه ها نیست فقط با خواهرش دعوا و زدن ...

درسته ،چه مامان خوبی هستی ازت خوشم اومد🧿😅

الان پسر من مدرسه میره همه فش ها رو یاد گرفته و یه خوبی که داره پسرم منو راز داره خودش میدونه و میاد همه چیو میگه و میپرسه 

جدیداً پسرم حرص در اوردن یاد گرفته و من مجبورم بهش روش های مقابله به حرص درآوردن یاد بدم و اینم باید یاد بدم که قرار نیست حرص همه رو همیشه در بیاره چون اولین نفر خودش ضرر می‌کنه 

خداییش بچه داری خیلی سخته 

اسی واقعا بچت سندروم داونه؟چرا از اول نمیگی؟پس بگو چرا نزده اون دختره رو

کلا همیشه زود قضاوت میکنید من سر این زود قضاوت کردن خیلیارو گذاشتم کنار خواهش میکنم خواهش میکنم هیچوقت زود قضاوت نکنید ..

شما خودتون ماشالا یه سر بروس لی هستی خواهر😂😂😂دیگه شوهر میخوایی چیکار اصلا اونم بزن😅😅

من فقط بچه رو زدم ولی گذاشتم مادرش خودشو خالی کنه .نه جدی واقعا قدر شوهرتو بدون

من فقط بچه رو زدم ولی گذاشتم مادرش خودشو خالی کنه .نه جدی واقعا قدر شوهرتو بدون

الهی💔💔

بنظرم همسرتون نخواستن بیشتر از این ادامه پیدا کنه دعوا خوب اون مرده می اومد ممکن بود کار به شکایت ودادگاه بکشه

😇