2821
2789
عنوان

دعواکردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 82 پست
خب بچه ای ک ادب نداره رو یکی دیگ ادب میکنه شمام درس صحبت کردن یاد بگیر بعد زر بزن

تو درست رفتار کردن رو یاد بگیر تا درست باهات صحبت بشه‌.بعدشم کسی ک الان ادب شده تویی چون هم بچت خورد از اون دختره هم توسط مادرش ادب شدی انگار هنوزم بدن درد داری وقتی ادب نداشته باشی دیگران ادبت میکنن(حرف خودت)

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روانشناسا میگن بچه ها باید با هم دعوا کنن مخصوصا خواهر وبرادر ک بیشتر با هم هستن این یعنی اینکه دارن ...

حق با شماست عزیزم متاسفانه زیادی ازش حمایت کردیم همیشه، حتی تو خونه هم ازش دفاع کردیم در برابر برادر بزرگش یکم ضعیف بار اومده،کلا هم پسر آروم و مهربونی یه،اون روز فهمیدم بچه ها زیادی سر به سرش گذاشتن و حسابی بهش استرس وارد شده،منم مادرم جیگرم میسوزه از اینطرفم ترسیدم کلا از درس و مدرسه زده بشه

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

تو درست رفتار کردن رو یاد بگیر تا درست باهات صحبت بشه‌.بعدشم کسی ک الان ادب شده تویی چون هم بچت خورد ...

خیلی حرومزاده ای ایشالا بچتو به باد کتک بگیرن جونش در بیاد بعد اون روز یاد من بیفتی 

عزیرم پسر من ادب داره.قشنگ کنار وایساده بود همه بچه ها دو دیقه تایم داشتن بعد نفر بعدی سوار میشد اون ...

بخدا پسرمن مقصر نبود من از اول نگاشون میکردم من حق و ناحق سرم میشه هی پسرمو محکم میزد مادرش هیچی نمیگف میخندید منم ادمم خب 

بخدا پسرمن مقصر نبود من از اول نگاشون میکردم من حق و ناحق سرم میشه هی پسرمو محکم میزد مادرش هیچی نمی ...

میدونم .پسر منم 6سالشه بعد زن 100کیلو پرید زد.حالا مقصرم بود باور کن یه فوش هایی بهم میداد که من اب شدم دست بچمو گرفتم بدو فرار کردم از خجالتم

😇

خیلی حرومزاده ای ایشالا بچتو به باد کتک بگیرن جونش در بیاد بعد اون روز یاد من بیفتی

به نظرم اگه همین یکی رو داری لطفا به خاطر جامعه بعدی رو نیار چون با این طرز حرف زدنت و رفتار کردنت معلومه چی میخوای تحویل جامعه بدی البته حق داری انقد عصبی بشی چون حقیقت رو بهت گفتم اینجا کسی کسیو نمیشناسه ک الکی بخوایم ازت دفاع کنیم ک آره حقش بود خوب کردی زدیش.

خواستی بچه یکی دیگه رو ادب کنی خودت ادب شدی

خواستی تو سایت بیای دلداریت بدن که متهم شدی 

دفعه دیگه سعی کن فشار عصبیت رو کنترل کنی چون بقیه کنترلت میکنن.برای خودت میگم.ضمنا عجیبه که پسرت وایساده نگاه کرده ک اون دختره بزنتش به نظرم حتی اگه دست بزن،نداری انقد ترسوندیش یا حمایتای بیجا ازش کردی که نمیتونه از خودش دفاع کنه.سعی کن به جای این هیجانات بیجا دفاع کردن رو بهش یاد بدی و رو خودت کار کنی تا اروم باشی بتونی الگوی خوبی برای بچت باشی

نگو اینطوری الان شما ناراحتی بعدا پشیمون میشین .بچس بخدا بزرگ بشه یادت میره

من خودم تو مدرسه کتک خور بودم 🥲یادمه تا کلاس سوم از ترس همکلاسیام نمیتونستم برم حیات وحشیا میوفتادن به جونم میزدن .منم چون هیچی نمیگفتم  ترسو  بودم وهستم😅خوشسون می اومد 

😇

حق با شماست عزیزم متاسفانه زیادی ازش حمایت کردیم همیشه، حتی تو خونه هم ازش دفاع کردیم در برابر برادر ...

آخی عزیزم حق داری آره بچه های دوم چون از اولی حساب میبرن یکم ساکت تر بار میان

نگو اینطوری الان شما ناراحتی بعدا پشیمون میشین .بچس بخدا بزرگ بشه یادت میرهمن خودم تو مدرسه کتک خور ...

اخه میدونی منو مقصر میکنن میگم تو این موقعیت خدابندازتت ببینم چکارمیکنی من بچم مریضه خدارو خوش نمیاد یه بچه بی ادب جلو چشمم به ناحق بزنتش اینو گفتم که اون روز یاد من بیفته 

ولی من پشیمون نیستم دخترش خیلی جرده و بیادب بود

میدونم دیگه چون مادری

من خودم شوهرش از کارخونه انداختن بیرون اصلا ناراحت نشدم 

گفتم حیفه اینا نون بخورن والا

اما بعد یه هفته دلم نیومد به شوهرم گفتم بگو برگردونن چون زنه هی میومد در خونه اعصابم نمیکشید

😇

نه بابا تو تاب هل داد .جلوش بسته بود اصلا نمی افتاد.خوب تصور کن 20تا بچه منتظرن این خانوم بیاد پایین ...

آهان پس یه جورایی آشنا بوده وگرنه چجوری میشد ادبش کرد باید به شوهرش میگفتین زنتو کنترل کن یا اخراج میشی

آهان پس یه جورایی آشنا بوده وگرنه چجوری میشد ادبش کرد باید به شوهرش میگفتین زنتو کنترل کن یا اخراج م ...

وای زنش نگو بخدا بعد که بچمو زد شروع کرد بهم یه فشایی میداد فقط گوشای پسرمو گرفته بودم میلرزیدم چون من خودم بشدت ترسو هستم یکی هم سرم هوار بکشه خودمو خیس میکنم باور کن

شوهرم حال زارمو دید گفت بزا. اونو بنشونم سرجاش هم بچه رو زده هم فوش بارون

بخدا از اون روز پسرم میگه مامان ک س ننت یعنی چی🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

😇

به نظرم اگه همین یکی رو داری لطفا به خاطر جامعه بعدی رو نیار چون با این طرز حرف زدنت و رفتار کردنت م ...

نه مادرش هم ادب شد دفعه دیگه سلیطه اش یکی ضعیفتراز خودش ببینه نزنتش تواصلا میفهمی بچه سندروم داون چیه من بزارم بچه بی پناهم زیر دست یکی له شه و مادرش ببینه و نگه نکن نخیر خانم از این خبرانیست اتفاقا مادرش هم ادب شد افتاد به مغذرت خواهی باوجود اینکه میتونستم جوری بزنمش که یه هفته بلند نشه فقط گذاشتم حرسشو خالی کنه چون اونم بچشه ..