2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 149 پست
حتما که مینویسی و موفق هم میشیاول از همه بگم این مستند نیسدرسته کلیات همونه ولی رمان چالش های بیشتری ...

متشکرم🌻

درسته رمان نوشتنش متفاوته و واقعا باید مقداری داستان رو برای جذاب شدن تغییر داد تا اینجا که خیلی عالی جلو اومده مطمینن بعدش هم خوب میشه

حالا اون تصادف با نگار واقعی بود یا جزو تغییرات😂

این اتفاق تصادف با اشنا برای منم افتاده

فقط یکم متفاوت تر

من ماشین جدید گرفته بودم بعد گواهینامه هم تازه گرفته بودم 

یه دفعه دیدم یکی از پشت کوبید به ماشینم و از همونجا صداشو انداخته رو سرش و نمیدونم چجوری گواهینامه گرفتی و خلاصه کلی حرف و این داستانا

من مرده بودم از خنده پیاده نشدم

دیدم با عصبانیت داره میاد سمت ماشین من منم ماشینم شیشه دودی داشت از اینا که هیچی داخل پیدا نیست خلاصه درو باز کرد من اینجوری بودم که

سلام دایی جون😂😂

داییم بود 

تازه خودشم مقصر بود ولی کلا شخصیتی داره که قبول نمیکنه خطا کرده😂 ولی خودش برد ماشینمو درست کرد

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون فکرشو بکنمن چنین رفیق هایی و چنین خانواده ای رو گذاشتم رفتم جایی که اصلا این حس ها تعریف نشده ...

درست میگی اگه همین خانواده اونجا بودن چی؟

من خانوادم عملا اونجان

درحدی زیادن که  تالار میگیرن عروسی می گیرن

ی عیدا و کریسمس و بقیه مناسبت ها جاهای تفریحی خونه کرایه میکنن دست جمعی میرن اونجا یا شنبه یکشنبه ها گروهی میرن کمپ تو جنگل

وقتی میبینمشون میگم خب خوبه دیگه

عملا خانوادت پیشتن کار خوب و درامد و ارامشم هست

البته از خانواده منظورم مادر پدر نیست اقوام بیشتر منظورمه

ولی مادرم مثل همه مادر های دیگه اصلا موافق نیست😂

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

حالا گذشته از بدی یا خوبی داستان بریم سر خود داستاننگار رو از قبل دوست داشتی؟یعنی اینقدر که دوستش دا ...

وقتی من رفتم نگار نوجوون بود 

واقعا وقتی برگشتم زمین تا آسمون فرق کرده بود 

درمورد پسر عمت فقط میتونم بگم متاسفم 

.

حذف کنم صوفیا رو؟

حس میکنم نگار بخونه قلبش آروم تر میشه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

وقتی من رفتم نگار نوجوون بود واقعا وقتی برگشتم زمین تا آسمون فرق کرده بود درمورد پسر عمت فقط میتونم ...

یعنی اون موقع علاقه ای به هم نداشتین؟

چون اینجوری که تعریف کردی به عنوان مخاطب حس میکردم عشق قدیمیه🤭

نه بذار بمونه صوفیا اتفاقا داستان رو قشنگ و جنجالی میکنه

و البته که نگار کلی خوشحال میشه وقتی بدونه حواست بوده به نوع رفتارت

چون توی ذهن تو نیست و از دید تو زندگی رو نمیبینه ولی این داستان یه فرصتی ایجاد میکنه برای دیدن زندگیتون از دید شوهرش

به نظرم خیلی خوبه اگه  سوتفاهمی هم بینتون پیش اومده باشه رفع میشه

خود نگار جون تا الان نخونده چیزی از داستانو؟

اسم واقعیش گندمهخیلی قشنگ نوشته داستان زندگیش از نوجوانی تا سن سی و خورده ای هستنحوه اشناییش با شوهر ...

کجا داستان رو میتونم بخونم؟

کجا داستان رو میتونم بخونم؟

لینک فرستاده بودم صفحات قبل که 

برات نیومده لینک تاپیکش؟

لینک فرستاده بودم صفحات قبل که برات نیومده لینک تاپیکش؟

فقط سه تا تاپیکه 

من لینک هر سه تاپیکو فرستادم 

تازه اسم مامانشم میدونه😂فکر کن اگه صوفیا قصدی نداشته از این رفتارش چی شاید فکر میکرده سامان خارج رف ...

ببین 

من از اول حس بدی به صوفیا نداشتم اون مثل آبجی کوچیکم بود 

هم سن بودند با هم بزرگ شدند 

زورش نرسید ...

اگه مانع منو نگار میشد نمیدونم میتونستم زنده اش بزارم یا نه

(کافیه مامانم این بند رو بخونه)

متشکرم🌻درسته رمان نوشتنش متفاوته و واقعا باید مقداری داستان رو برای جذاب شدن تغییر داد تا اینجا که ...

واقعی بود

اسمت چیه؟؟

نکنه همونی که میشناسمت 

یکیو میشناسم مثل تو تو موقعیت های حرصی میخنده

درست میگی اگه همین خانواده اونجا بودن چی؟من خانوادم عملا اونجاندرحدی زیادن که تالار میگیرن عروسی می ...

خانواده بودند خب خیلی فرق می‌کرد

ولی اون حس غربت بود و این که من یه لقمه نون با آرامش از گلوم پایین نرفت از بس همه چیز شبهه دار بود

البته این واسه من مهمه

یعنی اون موقع علاقه ای به هم نداشتین؟چون اینجوری که تعریف کردی به عنوان مخاطب حس میکردم عشق قدیمیه🤭 ...

بهش گفتم میخوام بنویسم 

ولی نگفتم تا اینجارو نوشتم 

تا حالا وه به روم نیوورده

باورت میشه هر پارتی که مینویسم میخوام بگم بشینه بخونه و نظرشو بگه ولی هردفعه به خودم میگم فعلا صبر کن