2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 149 پست

.به نظرم باید استارتر یه تاپیک بزنه به اسم داستان زندگیم بعد تیکه تیکه تا یه هسمتی بذاره

بعد ترفند مونا ریگی رو بره جلو بگه باید بخریدش برای ادامه😂😂😂

شوخی میکنم 

اگه سرتیتر تاپیک داستان زندگی باشه نظرات افراد بیشتری گفته میشه برای تقویت داستان و مشکل یابی خیلی خوبه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

کرمه یا گرمه ؟ 😂😂😂متوجه نشدم

کرم 

موجودی لغزنده و لوله ای که نوع های متفاوت داره 

اکثرا باعث اختلاف بین دو پرنده عاشق میشوند😂

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اون حد ؟ 😂😂😂شماراحت باش😂😂فقط نویسنده دعوامون نکنه 😂

خیلی بیشتر از اون حد مخصوصا خیلی ربط داره به احساساتم😁

اگه استرس بگیرم یا بترسم باید ببینیم خودم خندم میگیره اینقدر حرف میزنم که میگم اگه منو بدزدن خود دزده از ماشین پرتم میکنه بیرون😂

خیلی بیشتر از اون حد مخصوصا خیلی ربط داره به احساساتم😁اگه استرس بگیرم یا بترسم باید ببینیم خودم خند ...

الان استرس داری یا میخندی یا ریلکسی😂😂

نگران نباشمم ک  یکاری کنی نویسنده مارو بندازه بیرون 😂

الان استرس داری یا میخندی یا ریلکسی😂😂نگران نباشمم ک یکاری کنی نویسنده مارو بندازه بیرون 😂

نه نگران نباش الان ریلکسم😂

موجودی است چندش و زننده که ...😂😂😂🤣

بنده خدا صوفیا 😂

میگم اگه استارتر کتابشو چاپ کنه صوفیا بخونه که خیلی ناراحت میشه

تقصیر دل شکسته صوفیا نویسنده‌ هستش 🤣جادو جنبلش نکنه صلوات 🤣🤣

تازه اسم مامانشم میدونه😂

فکر کن اگه صوفیا قصدی نداشته از این رفتارش چی شاید فکر میکرده سامان خارج رفته برا همین مشکل نداره با دخترا دست بده😂

سلام مجدد😂اینبار صبحتون بخیرمرسی از تعریفتون خوشحال شدم یه دفعه میبینید زندگی نامه من زود تر دراومد ...

حتما که مینویسی و موفق هم میشی

اول از همه بگم این مستند نیس

درسته کلیات همونه ولی رمان چالش های بیشتری میخواد و مک یسری تغیر دادم 

ولی وقتی از اول تا اونجای داستان که نوشتم رو یبار دیگه خوندم یکم دیدم حس ها به درستی به خواننده منتقل نمیشه و برداشت ویژه ای میکنه 

مثلا حس من به نگار و صوفیا 

برای همین تصمیم داشتم تغیر بدم 

روند آروم تر....

این جوری حس درست تر متقل میشه 

شاید دانستان اصلی تغیر کنه 

که البته من اینطور بیشتر دوست دارم...

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

وای این پارت جدیده عالی بود خداوکیلی قشنگ نوشتید تعریفاتون از نگار خانم خیلی دلنشین بود و کامل جوری ...

ممنون 

فکرشو بکن

من چنین رفیق هایی و چنین خانواده ای رو گذاشتم رفتم جایی که اصلا این حس ها تعریف نشده بود 

چیز های خوبم داشت 

مثل صبرشون...نظمشون ....آب و هوای خوب...قانونمندی و جدیت تو کار.‌‌‌...

ولی یه چیزی بگم ؟؟؟ من تو ایرانم به یه شهر دیگه سفر میکنم باز بر میگردم اصفهان حالم بهتره

معمار و طراح داخلی ، مدرس.