2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 149 پست
خونت پای خودتع ب دختر خواهر من حرفی میزنی ( از طرف مامان ) 🤭😂

مامانم فکر نمیکنه من اینقدر تغیر کرده باشم رفتار من براش عجیبه

بعضی وقتا فکر میکنه گیر الکی به صوفیا میدم 

نمیدونه تو دل من چی میگذره

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم فکر نمیکنه من اینقدر تغیر کرده باشم رفتار من براش عجیبهبعضی وقتا فکر میکنه گیر الکی به صوفیا ...

خب تو دلت چی میگزره؟ مگه نمدونن نگار و دوست داری اصلا رفتی خواستگاریش

یعنی اون موقع علاقه ای به هم نداشتین؟چون اینجوری که تعریف کردی به عنوان مخاطب حس میکردم عشق قدیمیه🤭 ...

نگار همون اولم جذاب و تو دل برو بود ولی به این که یکروزی بخوام باهاش ازدواج کنم فکر نکرده بودم

تو داستانت ک مینویسی؟ راستی چرا انلاین نمینویسی؟

تغیریبا....

دوس ندارم اگه آنلاین مینویسم مخاطب هام کم باشند

دوست دارم یه تعدادی خواننده ی پایه باشه که آدم انرژی بگیره

ببین من از اول حس بدی به صوفیا نداشتم اون مثل آبجی کوچیکم بود هم سن بودند با هم بزرگ شدند زورش نرسید ...

میدونی کارش درست نیست اگه دو بهم زنی بوده

ولی بیا از دید اون هم بهش نگاه کنیم

این کار به من خیلی کمک میکنه که اروم شم و ذهنم اروم شه

اون بهت علاقه داشته و دوست داشته تلاش کنه 

گاهی انسان ها اشتباهات زیادی میکنن

ولی اگه میبینی الان که نامزدید هنوز اذیت میکنه کامل ارتباط رو قطع کن چون مطمینم نگار خیلی اذیت میشه

مادر از همه جا بیخبر😂😂

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

تغیریبا....دوس ندارم اگه آنلاین مینویسم مخاطب هام کم باشنددوست دارم یه تعدادی خواننده ی پایه باشه که ...

عه ولی ما یعنی من انتظار داشتم با جزئیات بدونم از اول با شما همراهم 😂پس جایی بود خودم میپرسم ..

ولی اگ مایل بودین امتحان کنین فکر نکنم کم باشه خوانندش چون رمان خونا زیادن 

من خودم طول روز زیاد وقت نمیکنم یا کلا زیاد تایم ازاد ندارم میرم وی ای پی میخرم 

راه در امدم هس البته اگ دنبتل در امد باشی و طی این مدت ب چاپ هم برسه ک هیچ چ بهتر ..

واقعی بوداسمت چیه؟؟نکنه همونی که میشناسمت یکیو میشناسم مثل تو تو موقعیت های حرصی میخنده

فرقی نمیکنه اشنا و نا اشنا که😂

راستش تو این تاپیک یه سری چیزا تعریف کردم که اگه اسمم رو بگم اشنا باشه حتما میشناستم 😂<اسمم خیلی مرسوم نیست امکان شناخته شدن صده>

ولی نگران نباش نمیشناسی 

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خانواده بودند خب خیلی فرق می‌کردولی اون حس غربت بود و این که من یه لقمه نون با آرامش از گلوم پایین ن ...

درسته میدونم چی میگی

بهش گفتم میخوام بنویسم ولی نگفتم تا اینجارو نوشتم تا حالا وه به روم نیووردهباورت میشه هر پارتی که می ...

به نظرم پارت شش رو بده بهش بخونه همونجایی که میبینیش

بعد موقع خوندنش صورتش رو نگاه کن 

به نظرم  خاطره قشنگی میشه

مخصوصا اگه صوفیا هنوز رو مخه

عه ولی ما یعنی من انتظار داشتم با جزئیات بدونم از اول با شما همراهم 😂پس جایی بود خودم میپرسم ..ولی ...

باید بتونم عضو زیاد بگیرم

فرقی نمیکنه اشنا و نا اشنا که😂راستش تو این تاپیک یه سری چیزا تعریف کردم که اگه اسمم رو بگم اشنا باش ...

خب اونی که میگم مرسومه😁