2777
2789

میگفت دکترا داره کنجکاو شدم

بعد گفت میخوای کدملیمو هم بگم😐

شناسایی میشم اگه بگم😐

اونجا فهمیدم داره از آرزوهاش حرف میزنه کسی که دکترا داره اینقدر کند ذهن نیست که فکرکنه با یه رشته گفتن لو میره😂

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

😂

شاید فقط یه نفر از اون رشته دکترا داره😂

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حق میدم بش 

از من شهرمو بپرسی ام نمیگم از ترس😐😂 چون تویه تاپیکم اسممو گفتم تو یه تاپیکم رشتم تو یه تاپیکم شهرم تو یه تاپیک مثلا اسم اجیم..بعد کنار هم میشن عامل شناسنایی توسط اشنا

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

چقدر اینجا رو الکی جدی میگیرید

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

هه من فضا نوردم

خوشبختم عزیزم الان تو فضایی یا زمین؟

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

طرز فکرش که طبیعتاً غیر منطقیه و کسی اینجوری توی سایت لو نمیره اما اگه دروغ می‌گفت خب پس رشته‌اش رو هم می‌تونست یه چیز دروغی بپرونه دیگه نیاز نبود بگه نمی‌گم که شناسایی نشم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!