ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از من شهرمو بپرسی ام نمیگم از ترس😐😂 چون تویه تاپیکم اسممو گفتم تو یه تاپیکم رشتم تو یه تاپیکم شهرم تو یه تاپیک مثلا اسم اجیم..بعد کنار هم میشن عامل شناسنایی توسط اشنا
snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
طرز فکرش که طبیعتاً غیر منطقیه و کسی اینجوری توی سایت لو نمیره اما اگه دروغ میگفت خب پس رشتهاش رو هم میتونست یه چیز دروغی بپرونه دیگه نیاز نبود بگه نمیگم که شناسایی نشم
I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!