والا من همکلاسیم چند سال پیش میگفت رشته حقوق بدرد نمیخوره نباید آدم همچین رشته ای بخونه ، بعد. الان همکلاسی دانشگاهم تو رشته حقوق میگه به فامیلمون گفتم من خانم وکیل میشم انواع اقسام همایش های از طرف دانشگاه رو میره
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
آره، بعضی وقتا آدمها بیشتر از چیزی که هستن میخوان نشون بدن و به اصطلاح خودشو میزنن. این که فکر کنه با یه رشته گفتن شناسایی میشه، بیشتر از کمبود اعتماد به نفسش نشئت میگیره. هر کسی ممکنه توی موقعیتهای مختلف حرفایی بزنه که نشونهی آرزوها یا احساساتش باشه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!