2777
2789
عنوان

خیانت دیدن

165 بازدید | 8 پست

بچها من وسواس به سرنگ و ایدز داشتم منو میشناسید الان باردار شدم و فکر میکردم همسرم بهم خیانت میکنه مشاوره رفتم مشاورم کسی بود که توی وسواس ایدزم میرفتم گفت وسواسم از ایدز به وسواس به رابطه و خیانت تبدیل شده دارم جون میدم دیگه از استرس امشب به شوهرم گفتم برو یه قلم جنس از داروخونه بخر و هی مدام تو فکرم بود نکنه شوهرم کاندوم هم بخره و بهم خیانت کنه شوهرم از داروخونه اومد بیرون دیدم دستش یه چیز سفید مثل جعبه کاندوم هست از مسیر تا اومد بشینه تو ماشین یه تیکه جلومون ماشین بود و نتونستم ببینمش وقتی اومد سوار شه چیزی تو دستش ندیدم فکر کنم گذاشته بود تو جیبش چون دستش چیزی نبود تو ماشین گفتم کاندوم خریدی چی تو جیبته گفت هیچی نه نخریدم برا چی و اینا از ماشین که میخواستم پیاده شم دیدم دستش تو جیبش کرده گفتم جیه گفت موبایلمه میخوام بزارم جیبم ولی فکر کنم اتداختش تو ماشین چون میخواستم پیاده شم ندیدم ولی حسم میگه بهش گفتم میام ماشبنو میگردم گفت باشه کلید دستت برو بگرد هندز نرفتم بگردم به نطرتون کجاهارو بگردم کجای ماشین سوراخ سمبه داره شماها که ماشین سوارید بهم بگید یاد بدید

چ جوری مشاور کمکت نکرده

همسرت ول نکنه بره خیلیه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اختلالات روانی همبودی دارن

وسواس و پارانوئید باهم

بپذیر نه کسی سرنگ دستشه نه کسی میخواد به تو اسیب بزنه نه اگه ایدز بگیری میمیری 

شما ایدز میگرفتی کمتر بود مشکلاتت تا الان

الان ۳۵ سالته اون تا ۲۰ سال نهفته میمونه

بعد اونم با دارو کنترل میشه

میشد ۶۰ ۷۰ سالت عمر خودتو کرده بودی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چ جوری مشاور کمکت نکردههمسرت ول نکنه بره خیلیه

چون کار روانشناس به تنهایی نیست

درمان ایشون داروییه در کنارش روانشناسم میتونه موثر باشه

ایشونم چون باردار شده داروهم مصرف نمیکنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چون کار روانشناس به تنهایی نیستدرمان ایشون داروییه در کنارش روانشناسم میتونه موثر باشهایشونم چون بار ...

درسته من قبلا در جریان تاپیکاش بودم نباید باردار میشد 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چون کار روانشناس به تنهایی نیستدرمان ایشون داروییه در کنارش روانشناسم میتونه موثر باشهایشونم چون بار ...

من خیلی ب گذشته و کارایی ک همسرم گذشته با من کرده حساسم بنظرتون ب مشاوره احتیاج دارم ؟؟

مثلا الان باهم خیلی خوبیم یهو یاد درگیری های چندسال پیشمون میوفتم خیلی ناراحت میشم

انلاین شاپ لوازم ارایشی دارم ب قیمت تولیدی کانال روبیکا اگه خواستید درخواست بدین خوشکلا